Androgyne Andrej får eget realityprogram

- Hva har jeg å si?

(Dagbladet): Han er modellen som «tar» modelljobbene fra jentene.

Født som mann, men slående lik en kvinne - og modell for dameklær, skiller Andrej Pejic (20) seg ut i motebransjen.

Nå får supermodellen sitt eget realityprogram.

- Skal jeg gjøre et realityprogram? Ifølge Daily Mail er programmet, der man etter planen vil få følge den androgyne mannens modellkarriere, under utvikling.

- Det er fortsatt tidlig, men et program med Andrej er under utvikling, sier modellbyrået DNA Models, som fronter Pejic.

Den bosnisk-australske mannen har møtt dronning Elizabeth i Versace-skjørt og høye heler, og har tidligere antydet at han ønsket sitt eget show.

- Skal jeg gjøre et realityshow? Jeg mener, hva har jeg... å si? spurte Pejic sine Twitter-følgere i fjor sommer.

På «mest sexy kvinne»-liste Det har siden den gang vært spekulert i om supermodellen faktisk ville bli å se i en realityserie i sitt eget navn.

Siden han debuterte som kvinnelig modell for litt over et år siden år har han posert i brudekjoler og vært på FHMs mest sexy kvinner-liste.

Han har også hatt den prestisjefylte jobben som et av ansiktene i Marc by Marc Jacobs sin reklamekampanje for våren 2011, og under moteuka i Paris i år gikk han visning for prestisjefylte Jean Paul Gaultier.

MEST SEXY:Serbisk-australske Pejic havnet på 98.-plass i kåringen av verdens mest sexy kvinne i mannebladet FHM i fjor. Foto: Stella pictures
MEST SEXY:Serbisk-australske Pejic havnet på 98.-plass i kåringen av verdens mest sexy kvinne i mannebladet FHM i fjor. Foto: Stella pictures Vis mer
Androgyne Andrej får eget realityprogram