FIKK EN DATTER: Musiker Sjur Miljeteig og skuespiller Ane Dahl Torp fikk en datter i dag. Fra før har de sønnen Sigurd.
Foto: Lise Åserud / SCANPIX
FIKK EN DATTER: Musiker Sjur Miljeteig og skuespiller Ane Dahl Torp fikk en datter i dag. Fra før har de sønnen Sigurd. Foto: Lise Åserud / SCANPIXVis mer

Ane Dahl Torp fikk en datter

Skuespilleren er blitt tobarnsmamma.

(Dagbladet): Skuespiller Ane Dahl Torp (36) er blitt mamma igjen. I dag fikk hun og ektemannen Sjur Miljeteig (38) et tilskudd til familien da hun fødte en datter.

- Ane og Sjur fikk en datter i dag. Det er hyggelig at de har fått et nytt tilskudd til familien, bekrefter Dahl Torps manager Martin Braathen overfor VG Nett.

Dahl Torp og musiker Miljeteig giftet seg i 2007. Fra før har de sønnen Sigurd (2).

Dahl Torp har den siste tida spilt i stykket «Det gode mennesket frå Sezuan» ved Det Norske Teatret, hvor hun ble fast ansatt i fjor.

- At jeg skal ut i permisjon kort tid etter jeg starter, tenker jeg ikke på. Det er bare sånn det er, sier Dahl Torp.

HAR STEPPET INN: Skuespiller Marie Blokhus har steppet inn for Dahl Torp i en knapp måned. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
HAR STEPPET INN: Skuespiller Marie Blokhus har steppet inn for Dahl Torp i en knapp måned. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

Når svangerskap først skulle kombineres med sceneopptreden kunne det neppe passet bedre: Karakteren Dahl Torp har spilt, prostituerte Shen Te, blir selv gravid.

- Det er storhet over folk som dør på scenen, men ikke over folk som føder, har Dahl Torp tidligere sagt til Dagbadet.

Derfor har hun tatt forbehold. For å unngå scenefødsel, har teaterkollega Marie Blokhus vært klar til å steppe inn om nødvendig. Hun har nå spilt rollen som Shen Te i en knapp måned.

- Jeg var veldig frisk forrige gang, det er ingen helsemessig årsak til at det ikke skal gå fint, sa Dahl Torp til Dagbladet.