Bianca Ingrosso:

Aner ikke hva hun har på bankkontoen

Den svenske realitystjerna Bianca Ingrosso tjener mer enn 400 000 kroner i måneden. Selv innrømmer hun å ha null oversikt over egen økonomi.

ÅPEN: Bianca Ingrosso får stadig høre at hun er «for åpen». Dette sier hun selv. Foto: Henriette Eilertsen
ÅPEN: Bianca Ingrosso får stadig høre at hun er «for åpen». Dette sier hun selv. Foto: Henriette Eilertsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dagbladet møter en av Sveriges aller største influensere i solfylte Stockholm. Bianca Ingrosso (24) er selvskreven gjest når Kanal 5 skal presentere sine høstprogrammer, og sammen med mora Pernilla Wahlgren (51), er de blant de mest populære intervjuobjektene.

I løpet av de siste par åra har Ingrossos popularitet skutt fart i Sverige, men også her til lands har hun fått en solid fanskare. Med over én million følgere på Instagram, nesten 300 000 følgere på YouTube, eget sminkemerke, dommeropptreden i «Talang» og med egen tv-serie - finnes det naturlig nok mange måter å holde seg oppdatert på 24-åringens liv.

Bianca Ingrosso deler mye, og gjerne mer enn hun kanskje burde, om vi skal tro henne selv. Overfor Dagbladet forteller 24-åringen at det verste hun kan bli spurt om er «hvorfor hun er så åpen».

- Jeg skjønner det ikke, og er totalt «usvensk» der. Jeg sier det i hvert eneste intervju, at hvis du treffer meg ute så er jeg også så åpen. Det er ikke noe jeg forsøker å være, det er bare sånn jeg er, sier hun, og fortsetter:

- Og når jeg er full, da … Den minste lille hemmeligheten jeg har om meg selv avslører jeg der og da. Jeg vet ikke hva som feiler meg, men jeg kan ikke være noen annen. Da føler jeg at jeg er uærlig mot meg selv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer