- TAKKER FOR HVER DAG: - Jeg er kommet til et stadium hvor jeg takker for hver dag, sier den tidligere supermodellen Anette Stai. Hun hoppet av karrieren da hun var på det mest populære, men har ikke anget en dag på det siden. I dette intervjuet snakker hun om karrieren og livets opp- og nedturer. Foto: Astrid Waller, Oddvar Walle-Jensen, Se og Hør og privat 
- TAKKER FOR HVER DAG: - Jeg er kommet til et stadium hvor jeg takker for hver dag, sier den tidligere supermodellen Anette Stai. Hun hoppet av karrieren da hun var på det mest populære, men har ikke anget en dag på det siden. I dette intervjuet snakker hun om karrieren og livets opp- og nedturer. Foto: Astrid Waller, Oddvar Walle-Jensen, Se og Hør og privat Vis mer

Anette Stai

Anette Stai fikk nok av livet som supermodell, luksushoteller og fly på første klasse

- På overflaten kan det kanskje virke som om jeg surfer på solsiden. Men jeg har hatt mine utfordringer, sier «The face of the 80's» - Anette Stai (55).

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Man skal aldri angre på det man har gjort, men heller det man ikke gjorde. Jeg dveler ikke ved fortiden – men lever med forventninger om det som skal komme. Ingenting blir akkurat slik du hadde planlagt uansett. Med årene har jeg blitt flinkere til å leve her og nå, sier Anette Stai (55).

Den tidligere supermodellen har vært redaktør, forfatter, fotograf, PR- og forretningskvinne - og er nå designer av eget klesmerke under eget navn.

Selv mener hun at allsidigheten bunner i at hun alltid har likt å utfordre seg selv. Det gjelder så vel privat som yrkesmessig. Kreative evner og pågangsmot er også egenskaper som har kommet godt med i livet.

- Bråmoden

- Jeg er ikke den som gir meg ved første motstand. Jeg er født i stjernetegnet Væren, med Ascendent i Løven – begge ildtegn som borger for styrke og mot. Men for dem som heller til mer rasjonelle forklaringer, har det kanskje sammenheng med at jeg hadde en trygg og stabil familiebakgrunn i oppveksten, noe som har gitt meg selvtillit og et sunt selvbilde, mener Anette.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn