REGIDEBUT: Angelina Jolie (36) har regissert sin første film, In the Land of Blood and Honey. Arbeidsprosessen ble krevende for Jolie, som tok til tårene i dusjen. Foto: Stella
REGIDEBUT: Angelina Jolie (36) har regissert sin første film, In the Land of Blood and Honey. Arbeidsprosessen ble krevende for Jolie, som tok til tårene i dusjen. Foto: StellaVis mer

Angelina Jolie brøt sammen i dusjen

Brad Pitt fant kona gråtende.

(Dagbladet:) - Jeg opplevde et fullstendig sammenbrudd i dusjen, og Brad fant meg gråtende.

Det fortalte en åpenhjertig Angelina Jolie (36) som i går deltok i sitt første store nettmøte, hvor seere kunne stille spørsmål.

Sammenbruddepisoden fant sted i 2010, mens Jolie arbeidet med sin debutfilm som regissør, «In the Land of Blood and Honey».

Se Angelina Jolies liveintervju her!

Nervøs fersking Filmen, som nå er nominert til Golden Globe i kategorien for beste fremmedspråklige film, forteller en kjærlighetshistorie fra perioden 1992-1995 i krigstida på Balkan.

- Jeg følte et enormt ansvar. Jeg følte meg veldig liten, sier Jolie i intervjuet.

- Jeg tenkte «hvem er jeg som skal påta meg denne oppgave. Tror jeg virkelig jeg kan gjøre en forskjell?», sier Jolie blant annet i live-intervjuet, som ble arrangert i samarbeid mellom flere amerikanske magasiner, deriblant Cosmopolitan og Elle, og som er gjengitt hos Entertainment Tonight.

Regissørdebut Jolie har også skrevet manus til filmen som kommer til kinoer i Europa i februar. Men sjøl om den allerede har fått gode tilbakemeldinger i USA, vet ikke Jolie om hun vil gjenta regissørbragden.

- Jeg planla aldri å bli regissør. Jeg har fortsatt vansker med å si «jeg er regissør», sier Jolie.

På tannlegetur I et intervju med The Hollywood Reporter i desember fortalte Jolie at hun ble svært overrasket da hun fikk vite om Golden Globe-nominasjonen. Dét fikk hun beskjed om per e-post da hun var i ferd med å kjøre to av de seks barna hun har med ektemannen Brad Pitt til tannlegen.

- Jeg var på vei da jeg skrudde på telefonen og så en fersk e-post. Jeg tenkte «dette kan ikke stemme». Jeg forventet ikke dette.

- Å få lage en film du bryr deg om er i seg sjøl mer enn nok til å bli lykkelig.

SUPERPAR: Også stjerner trenger sine kjærestes støtte. Skuespiller Brad Pitt måtte trøste kona Angelina Jolie da hun brøt sammen under arbeidet med sin regidebut. Foto: Reuters / Carlo Allegri Vis mer