Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Angelia Jolie og Brad Pitt skal skilles

Angelina Jolie bryter tausheten: - Viktig at jeg gråter i dusjen og ikke foran barna

Angelina Jolie har gitt sitt første dybdeintervju siden bruddet.

ÅPENHJERTIG: I et nytt intervju med Vanity Fair forteller Angelina Jolie om bruddet med Brad Pitt. Foto: NTB scanpix
ÅPENHJERTIG: I et nytt intervju med Vanity Fair forteller Angelina Jolie om bruddet med Brad Pitt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I september i fjor kom sjokknyheten om at Angelina Jolie (42) og Brad Pitt (53) skulle skilles. Siden den gang har paret flere ganger fortalt om de ulike årsakene til skilsmissen, og hvordan det hele har påvirket dem.

Nå har Angelina Jolie stilt opp i sitt aller første dybdeintervju etter bruddet, med Vanity Fair - om hvordan det har vært å gå fra et solid familieliv, til å bli alenemor til seks barn - Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8).

For Jolie var det viktig å framstå som sterk foran sine barn da det sto på som verst.

- Jeg var veldig bekymret for min mor da jeg vokste opp. Jeg vil ikke at mine barn skulle være bekymret for meg. Jeg tror det er veldig viktig at jeg gråter i dusjen og ikke foran barna. De må vite at alt kommer til å ordne seg selv om man kanskje ikke alltid føler det, forteller hun åpenhjertig i intervjuet med magasinet.

- Det har vært vanskelig

Skuespilleren innrømmer at den siste tida har vært vanskelig for både henne, Brad Pitt og barna.

- Det har vært veldig vanskelig, og vi prøver fortsatt å lege sårene til familien vår, sier Jolie, før hun forteller at forholdet til Pitt begynte å skrante allerede i fjor sommer.

- Ting ble kjipt, eller jeg vil ikke bruke det ordet. Ting ble vanskelig.

Jolie berømmer spesielt barna sine for hvordan de har taklet det siste året.

- De er seks veldig sterke, omtenksomme og pratsomme individer. Jeg er veldig stolt av dem. De har vært veldig modige. Veldig modige i tider de har måtte være modige. Vi alle prøver å leges fra alt som har skjedd. De leges ikke fra skilsmissen, men fra ting som skjer i livet, forteller hun.

- Jeg vil ikke si så mye om det

Det er ikke første gang hun snakker om bruddet. I februar fortalte Angelina Jolie om den vanskelige tiden for første gang.

Det var da «Tomb Raider»-stjernen besøkte Kambodsja at hun ble spurt om bruddet av den britiske kanalen BBC.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

Hun understreket at hun helst ikke ville snakke om det, men kom likevel med noen sitater:

- Jeg vil ikke si så mye om det, bortsett fra at det har vært en veldig vanskelig tid. Vi er en familie, og vil alltid være det. Vi kommer oss gjennom dette og blir forhåpentligvis sterkere som familie av det, fortalte hun, ifølge People.

Jolies barn har vært hovedfokuset i det som har vært en svært offentlig skilsmisse. Det understreket skuespilleren klart og tydelig i intervjuet.

- Mange andre går gjennom dette, og min familie ... Vi har alle vært gjennom en tøff tid. Fokuset mitt er på barna, fortalte hun og fortsatte:

- Vi er og vil alltid forbli en familie. Jeg ser etter en måte dette kan gjøre oss sterkere som familie på, understreket 42-åringen.

Åpnet seg om skilsmissen i mai

I kjølvannet av bruddet dukket det opp stadig flere opplysninger som tydet på at det hele handlet om parets seks barn.

Jolie skal angivelig ha vært misfornøyd med hvordan Pitt oppdro barna deres på, og skuespillerinnen søkte om full omsorgsrett.

FAMILIE: Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: AFP
FAMILIE: Her er Brad og Angelina sammen med ungeflokken på premieren av filmen Maleficent i Hollywood. Vivienne er det eneste barnet som ikke er med på bildet. Foto: AFP Vis mer

Siden den gang har det vært stille rundt Hollywood-skuespilleren, men i mai tok han endelig bladet fra munnen.

I sitt første intervju etter bruddet avslørte Brad Pitt at han har sluttet å drikke alkohol og går i terapi.

- Jeg drakk for mye

Seksbarnsfaren snakket åpent til magasinet om hvor mye han har forandret seg siden Angelina gikk fra ham, og hvor redd han var for at ungene skulle tro på alle ryktene som skapte store overskrifter i media.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll over og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte Brad Pitt i det eksklusive intervjuet med GQ Style.

Avsluttet striden

Siden bruddet ble offentlig kjent, har både Brad Pitt og Angelina Jolie holdt en lav profil.

Pitt var den første til å tre inn i rampelyset igjen, etter å ha overrasket på scenen under Golden Globe-utdelingen. Pitt mottok massiv applaus og jubel fra Hollywood-kollegene i salen da han entret scenen for å presentere filmen «Moonlight».

Tidligere i år ble det kjent at de to stjernene hadde kommet fram til en slags enighet i skilsmisseprosessen.

De inngikk en avtale om å håndtere skilsmissen privat. Erklæringen var skuespillernes første felles uttalelse siden det i september i fjor ble gjort kjent at de skal skilles. Dette skrev Fox News.

GIFTET SEG: Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg i 2014, men i 2016 tok lykken slutt. Dette bildet er fra en filmscene i «Mr. & Mrs. Smith», hvor paret forelsket seg. Foto: NTB scanpix
GIFTET SEG: Angelina Jolie og Brad Pitt giftet seg i 2014, men i 2016 tok lykken slutt. Dette bildet er fra en filmscene i «Mr. & Mrs. Smith», hvor paret forelsket seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jolie og Pitt fortalte i en pressemelding at de vil holde alle detaljer om skilsmissen konfidensielle ved hjelp av en privat dommer:

«Partene har inngått avtaler om å bevare personvernet til sine barn og familie ved å holde alle rettsdokumenter konfidensielle. De skal engasjere en privat dommer som vil foreta nødvendige rettslige beslutninger og legge til rette for en effektiv løsning av alle gjenværende spørsmål. Foreldrene er forpliktet til å opptre som en samlet front for å frambringe bedring og gjenforening».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!