Angelina Jolie og Brad Pitt:

Angelina Jolie om bruddet: «Han er livredd for at offentligheten får vite sannheten»

Kommer med et siste stikk til Brad Pitt.

<strong>OFFENTLIG SKITTENTØYVASK:</strong> Det tidligere skuespillerparet Angelina Jolie og Brad Pitt har vært ordknappe hva gjelder årsaken til bruddet. I nye rettsdokumenter går duoen imidlertid hardt ut mot hverandre. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Det tidligere skuespillerparet Angelina Jolie og Brad Pitt har vært ordknappe hva gjelder årsaken til bruddet. I nye rettsdokumenter går duoen imidlertid hardt ut mot hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidlig i høst kom sjokknyheten om at kjendisparet Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (41) skulle skilles.

Sistnevnte oppga standardfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn til bruddet i skilsmissepapirene, og siden har duoen holdt tett om ytterligere detaljer rundt separasjonen.

Flere opplysninger de siste månedene får det imidlertid til å virke som at skilsmisseprosessen ikke har gått knirkefritt - spesielt når det gjelder hvem av dem som skal beholde omsorgen for deres seks barn.

VISSTE IKKE: George Clooney og Brad Pitt har vært venner i mange år. Da CNN- reporteren spør ham om å kommentere skilsmissen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie, blir Clooney overrasket. Video: CNN Vis mer

Verner om barna

For kun få uker siden ble det kjent at Brad Pitt søkte om å få unnta samtlige dokumenter fra offentligheten hva gjelder behandling av skilsmissen og omsorgsretten. Skuespilleren oppga barnas rett til privatliv som årsak, spesielt siden samtlige er mindreårige.

Dommeren i saken, Richard Burdge Jr, besluttet imidlertid å avslå saken.

Pitt og hans advokater ga seg likevel ikke. Nylig ble det kjent at Pitt gikk hardt ut mot Jolie og hennes advokater, der han påsto at de har delt for mye sensitiv informasjon om barna. Samtidig ble det utarbeidet et nytt forslag til ønsket om å hemmeligholde dokumentene.

Offentlig skittentøyvask

Ifølge en rekke internasjonale medier som Independent og News, har Jolie sendt et foreløpig siste stikk til sin tidligere ektemann.

I nye rettsdokumenter går Jolie sterkt ut mot påstandene om at hun har lekket informasjon til pressen. Samtidig hevder skuespilleren at det slettes ikke er barnas rett til privatliv som er årsaken til at Pitt ønsker at dokumentene skal unntas offentligheten.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

«Han er livredd for at offentligheten får vite sannheten», heter det i dokumentene, der Jolie sikter til hva som egentlig førte til bruddet.

- Liten tvil

Pitt ble etter separasjonen i høst beskyldt for å oppføre seg truende overfor et av sine barn i et privatfly. FBI besluttet å etterforsket omstendighetene rundt påstandene, men bekreftet i slutten av november at de ikke kom til å reise tiltale.

«Det finnes liten tvil om at han ville foretrukket å holde hele saken privat. Særlig etter FBI og barne- og familieombudets etterforskning rundt påstandene om barnemishandling», heter det videre i rettsdokumentene fra Jolie og hennes advokat Laura Wasser.

Pitts representanter har foreløpig ikke kommentert saken.

Pitt og Jolie, kalt «Brangelina», møtte hverandre i 2005 under filminnspillingen av «Mr. & Mrs. Smith», og forlovet seg i 2012.

To år seinere ga de hverandre sitt ja i en svært privat bryllup, som fant sted i et lite kapell i vinslottet Chateau Miraval i Sør-Frankrike.

De to filmstjernene har i dag seks barn sammen: Maddox (15), Pax (13), Zahara (11) og Shiloh (10), samt tvillingene Knox og Vivienne på åtte år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer