Angelina Jolie og Brad Pitt:

Angelina Jolie om bruddet: «Han er livredd for at offentligheten får vite sannheten»

Kommer med et siste stikk til Brad Pitt.

OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Det tidligere skuespillerparet Angelina Jolie og Brad Pitt har vært ordknappe hva gjelder årsaken til bruddet. I nye rettsdokumenter går duoen imidlertid hardt ut mot hverandre. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Det tidligere skuespillerparet Angelina Jolie og Brad Pitt har vært ordknappe hva gjelder årsaken til bruddet. I nye rettsdokumenter går duoen imidlertid hardt ut mot hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidlig i høst kom sjokknyheten om at kjendisparet Brad Pitt (53) og Angelina Jolie (41) skulle skilles.

Sistnevnte oppga standardfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn til bruddet i skilsmissepapirene, og siden har duoen holdt tett om ytterligere detaljer rundt separasjonen.

Flere opplysninger de siste månedene får det imidlertid til å virke som at skilsmisseprosessen ikke har gått knirkefritt - spesielt når det gjelder hvem av dem som skal beholde omsorgen for deres seks barn.

Verner om barna

For kun få uker siden ble det kjent at Brad Pitt søkte om å få unnta samtlige dokumenter fra offentligheten hva gjelder behandling av skilsmissen og omsorgsretten. Skuespilleren oppga barnas rett til privatliv som årsak, spesielt siden samtlige er mindreårige.

Dommeren i saken, Richard Burdge Jr, besluttet imidlertid å avslå saken.

Pitt og hans advokater ga seg likevel ikke. Nylig ble det kjent at Pitt gikk hardt ut mot Jolie og hennes advokater, der han påsto at de har delt for mye sensitiv informasjon om barna. Samtidig ble det utarbeidet et nytt forslag til ønsket om å hemmeligholde dokumentene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer