Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Maddox Jolie-Pitt:

Angelina Jolies sønn Maddox i sitt aller første intervju: - Jeg prøvde å hjelpe til der jeg kunne

Snakker ut om samarbeidet med mora.

TRIO: Denne uken tok Angelina Jolie med seg barna på den røde løperen i Toronto. Her avbildet sønnene Maddox (t.v) og Pax Jolie-Pitt. Foto: NTB Scanpix
TRIO: Denne uken tok Angelina Jolie med seg barna på den røde løperen i Toronto. Her avbildet sønnene Maddox (t.v) og Pax Jolie-Pitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den eldste sønnen til stjernene Angelina Jolie (42) og Brad Pitt (53), Maddox Jolie-Pitt (16) har nylig gitt sitt første intervju.

Bare 16 år gammel kan nemlig den berømte sønnen skryte av en rolle som medprodusent for det kommende dramaet, «First They Killed My Father».

I et intervju med kjendisnettstedet People sammen med Angelina, forteller Maddox at han kom med ideer på møter, gjorde klart til innspilling og hjalp sin verdensberømte mor med å være oppdatert på avisene.

Jolie har regissert dramaet som kommer på amerikansk Netflix førstkommende fredag.

Filmen er basert på hennes venn, Loung Ungs selvbiografi, hvor hun forteller om hvordan hun overlevde Røde Khmer - massemordene som foregikk da Pol Pot styrte Kambodsja.

Også Maddox sin bror Pax (13) var en del av den omfattende produksjonen ved å ta bilder under innspillingen, ifølge People.

Har barna i fokus

- Jeg prøvde å hjelpe til der jeg kunne, sier Maddox og legger til at han trivdes med å jobbe sammen med mora.

- Hun er morsom og enkel å jobbe med. Hun er fantastisk.

Etter skilsmissen fra Brad Pitt, som ble kjent i 2016, har Jolie trukket seg tilbake fra rampelyset for å fokusere på familien gjennom den tunge tida.

Saken fortsetter nedenfor.

STOR FAMILIE: Angelina og Brad har seks barn sammen. Her er Jolie med sine egne barn, samt Loung Ung og hennes barn på den røde løperen denne uken. Foto: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Angelina og Brad har seks barn sammen. Her er Jolie med sine egne barn, samt Loung Ung og hennes barn på den røde løperen denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har hatt mine oppturer og nedturer. Jeg tror jeg har blitt litt sterkere, forteller Jolie til People.

Stjerna legger ikke skjul på at alle har det tøft, men at hun føler et spesielt ansvar overfor barna, som ifølge henne går gjennom noen viktige år i livet.

- Jeg har ikke jobbet på over et år nå fordi de har trengt meg hjemme, legger hun til.

Barna skal ha hatt et ønske om å trekke seg tilbake, men nå forklarer Jolie at de skal være klare for å komme seg ut igjen.

Saken fortsetter nedenfor.

Liker Kambodsja

Jolie adopterte Maddox fra Kambodsja i 2002, og ifølge skuespilleren var det han som ville at mora skulle lage filmen om hjemlandet hans. 16-åringen skal også ha studert dokumentarer og hjulpet til med manuset til filmen.

Maddox har tilbragt mye tid i hjemlandet sitt etter at han ble adoptert og har en klar formening om hva han liker best med Kambodsja.

- Helt klart menneskene. De er rolige, men når de vil gjøre noe vilt, så gjør de det - veldig likt meg egentlig. Jeg er stolt over å være fra Kambodsja, sier han.

Liker ikke å være singel

Til tross for at Jolie nå ser ut til å få orden på hverdagen sammen med familien igjen, er det ikke lenge siden hun uttalte at hun synes det var vanskelig.

- Det har vært vanskelig. Jeg liker ikke å være singel. Det er ikke noe jeg ønsket meg. Det finnes ikke noe fint ved det. Det er bare vanskelig. Noen ganger virker det som at jeg håndterer det fint, men sannheten er at jeg bare prøver å komme meg gjennom dagene. Følelsesmessig har det vært et vanskelig år, og jeg har også hatt noen helsemessige problemer. Så helsa mi er noe jeg må passe på, sa hun i et intervju med The Telegraph tidligere denne måneden.

Saken fortsetter under bildet.

MOR OG SØNN: Jolie tok med Maddox til Beirut julen 2004. Her avbildet i et av de amerikanske sykehusene. Foto: NTB Scanpix
MOR OG SØNN: Jolie tok med Maddox til Beirut julen 2004. Her avbildet i et av de amerikanske sykehusene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brad Pitt var den første til å tre ut i rampelyset igjen etter sjokkbruddet da han deltok under årets Golden Glode-utdeling. Han entret scenen da han skulle presentere filmen «Moonlight».

Jolie åpnet seg for første gang om bruddet i februar i år, da hun uttalte at hennes hovedfokus er på barna og at de skal påvirkes minimalt av skilsmissen.

- Jeg var veldig bekymret for min mor da jeg vokste opp. Jeg vil ikke at mine barn skulle være bekymret for meg. Jeg tror det er veldig viktig at jeg gråter i dusjen og ikke foran barna. De må vite at alt kommer til å ordne seg selv om man kanskje ikke alltid føler det, sa hun til bladet Vanity Fair i sommer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!