Heather Locklear:

Angrep helsepersonell. Nå risikerer hun flere års fengselsstraff

Siktet for flere forhold.

SKAPER OVERSKRIFTER: Livet har ikke bare vært enkelt for skuespiller Heather Locklear (56) den siste tida. Nå risikerer hun fengselsstraff. Foto: NTB Scanpix
SKAPER OVERSKRIFTER: Livet har ikke bare vært enkelt for skuespiller Heather Locklear (56) den siste tida. Nå risikerer hun fengselsstraff. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har ikke vært mangel på skandaleoppslag om den amerikanske skuespilleren Heather Locklear (56).

Etter å ha måttet tåle flerfoldige overskrifter om personlige utfordringer og utsvevende handlinger de siste åra, fikk 56-åringen igjen tabloidblekket til å sprute i sommer.

Også denne gang ble det tydelig at Locklear, som for alvor ble kjent gjennom 80-tallsserien «Dynastiet», sliter med å få livet til å gå på skinner.

Slo og sparket

Det var i slutten av juni at «Melrose Place»-stjerna havnet i basketak med politibetjenter og helsepersonell, som hadde rykket ut til skuespillerens bolig etter meldinger om husbråk.

En angivelig familiekrangel skal ifølge People ha resultert i at Locklear dasket til en politimann som prøvde å skille henne fra familiemedlemmene. Seinere skal hun altså ha sparket flere i ambulansepersonellet, som fraktet henne til sykehus.

Nå risikerer 56-åringen fengselsstraff for de nevnte voldshendelsene, ifølge flere amerikanske medier. Entertainment Tonight skriver at Locklear må møte i retten neste måned, siktet for flere forhold.

Ved siden av å ha gått til angrep på tjeneste- og helsepersonell, er 56-åringen siktet for å ha hindret politiet da de kom hjem til henne 24. juni, ifølge påtalemyndigheten i Ventura county.

KRINGKASTET ARRESTASJON: Skuespiller Shailene Woodley kringkastet sin egen arrestasjon direkte på Facebook, da hun ble arrestert under en demonstrasjon. Video: Reuters Vis mer

- Hvert av punktene hun er siktet for har en strafferamme på maksimalt ett år, uttaler en representant for påtalemyndigheten, Tom Dunlevy, til People.

Ikke første gang

Locklear, som foreløpig ikke har uttalt seg i saken, må møte i retten 23. september.

Hendelsene i sommer skjedde knappe fire måneder etter at politiet igjen var på stjernas adresse. Den gang ble nødetatene tilkalt etter at en konflikt mellom Locklear og kjæresten, Chris Heisser, eskalerte i høylytt slåssing - og igjen var 56-åringen voldelig i møtet med politiet.

Ifølge Entertainment Tonight må Locklear også forklare seg om hendelsen fra februar når hun møter i retten om kort tid.

Dette er ikke skuespillerens første møte med lovens lange arm. I 2008 ble hun også arrestert for fyllekjøring, før hun fire år seinere ble hasteinnlagt på sykehus etter å ha blandet piller og alkohol - noe hennes egen søster hevdet.

Selv har skuespilleren aldri lagt skjul på livets utfordringer. Da det i fjor dukket opp spekulasjoner om at hun skal ha blitt innlagt på et rehabiliteringssenter - som følge av et sammenbrudd - erkjente 56-åringen at hun gjennomgikk en tung tid.

- Jobber mot et bedre liv

- Akkurat nå holder jeg på å samle noen løse tråder tilknyttet visse problemer, og jeg jobber mot å få et bedre liv, fortalte hun i et intervju.

STOR STJERNE: Heather Locklear ble verdensberømt for rollen i 90-tallssåpa «Melrose Place». Her fra 1999. Foto: NTB Scanpix
STOR STJERNE: Heather Locklear ble verdensberømt for rollen i 90-tallssåpa «Melrose Place». Her fra 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Locklear har tidligere vært gift med kjendismenn som skandalemusikeren Tommy Lee (55) og mangeårig Bon Jovi-gitarist Richie Sambora (59).

Fra sitt siste ekteskap har Locklear dattera Ava Sambora (20), som selv er blitt et kjent navn i Hollywood. I 2016 ble det kjent at kjendisdattera prøver seg på en modellkarriere, og dermed følger i moras fotspor - som også kan vise til mange år i bransjen.

I 2011 forlovet Locklear seg med «Melrose Place»-kollega Jack Wagner, men brøt forlovelsen samme år. Seinere har hun altså funnet tilbake til ungdomskjæresten Chris Heisser.

Lockears siste opptreden som skuespiller var i tv-serien «Too Close to Home», som ble sendt i 2016 og 2017.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer