Kim Kardashian-ranet

Angrepet av nakne kvinner, truet med pistol, slått ned på gata

En rekke stjerner har tidligere fått voldelige inntrengere på besøk.

I SAMME BÅT: Kim Kardashian ble natt til mandag utsatt for et brutalt ran i Paris. Superstjerner som Chris Brown, Naomi Campbell og Benedict Cumberbatch har tidligere opplevd lignende, dramatiske hendelser. Foto: AP/ EPA/ Ettorre Ferrari/ Reuters/ NTB Scanpix
I SAMME BÅT: Kim Kardashian ble natt til mandag utsatt for et brutalt ran i Paris. Superstjerner som Chris Brown, Naomi Campbell og Benedict Cumberbatch har tidligere opplevd lignende, dramatiske hendelser. Foto: AP/ EPA/ Ettorre Ferrari/ Reuters/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til mandag ble verdens mest omtalte kvinne, Kim Kardashian West (35) utsatt for et brutalt ran i en privat luksusleilighet i Paris.

Utkledd som politibetjenter tok to maskerte menn seg inn i boligen og truet 35-åringen med pistol. Kardashian ble selv bundet fast og innelåst på badet, før tyvene deretter forsynte seg med juveler verdt nærmere 90 millioner.

Realitystjerna omtaler selv hendelsen som «rystende», og nyheten har det siste døgnet skapt sjokkbølger og store overskrifter i medier verden over.

På tross av å ha tilgang på livvakter og store sikkerhetsteam, finnes det dessverre en rekke liknende eksempler på andre kjendiser som har blitt offer for slike kriminelle handlinger.

Truet av bevæpnede menn

Blant dem er skuespiller og «Sherlock»-stjerne Benedict Cumberbatch som i 2005 ble utsatt for kidnappingsforsøk og ran.

Ifølge The Telegraph befant Cumberbatch seg i Sør-Afrika i forbindelse med innspillingen av mini-serien «To The Ends of the Earth».

En kveld da han og to venner kjørte gjennom et velkjent farlig område, eksploderte bilens høyre forhjul og de tre kameratene måtte bære ut all bagasjen fra bagasjerommet for å få ut reservedekket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer