Kylie Jenner:

Angrepet utenfor butikk

Juleshoppingen til Kylie Jenner gikk ikke som planlagt.

PELSPRESS: Kylie Jenner (t.h) har flere ganger vist seg i pels de siste åra - til skuffelse for mange. Lørdag ble hun omringet av demonstranter da hun var ute på juleshopping i Los Angeles. Her poserer hun og bestevenninna Anastasia Karanikolaou i matchende kåper med revepels. Foto: Instagram / Kylie Jenner
PELSPRESS: Kylie Jenner (t.h) har flere ganger vist seg i pels de siste åra - til skuffelse for mange. Lørdag ble hun omringet av demonstranter da hun var ute på juleshopping i Los Angeles. Her poserer hun og bestevenninna Anastasia Karanikolaou i matchende kåper med revepels. Foto: Instagram / Kylie Jenner Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske tv-stjerna og forretningskvinnen Kylie Jenner (23) får kritikk for «alt» hun gjør. Med millioner av øyne rettet mot henne hele tida, er det alltid noen som skal mene det ene eller det andre om måten hun kler seg på, om hvordan hun oppdrar barnet sitt og om hva hun burde spise.

Hun lever derfor tidvis under særdeles mye press, og kan knapt nok bevege seg rundt i hjembyen i California uten å bli forfulgt av fotografer og fans. Dette har hun også lært seg å leve med, men det er ikke alltid at personer som oppsøker henne offentlig har gode intensjoner.

Denne helga ble hun nemlig omringet på shopping - av sinte dyreaktivister. TMZ skriver at realitystjerna var innom Moncler i Beverly Hills lørdag kveld, men at hjemturen ikke gikk helt som planlagt.

Omringet av demonstranter

Moncler er kjent for å selge pels og andre produkter laget av dyr, og Jenner er like kjent for å bruke disse plaggene. Flere ganger de siste åra har hun vist seg i lodne kreasjoner av blant annet mink og rev, til fansen og dyrevernernes store frustrasjon.

Hun hadde ikke på seg pels under shoppingturen på Rodeo drive, men aktivistene fikk likevel øye på henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer