Emma og Mia Ellingsen:

Angrer: - Har lært

Influenserens øvelseskjøring med storesøstera har ikke gått upåaktet hen.

BRØT LOVEN: Emma Ellingsen og storesøstera Mia brøt loven mens de øvelseskjørte. Nå innrømmer søstrene at de har lært. Foto: Espen Solli / TV 2
BRØT LOVEN: Emma Ellingsen og storesøstera Mia brøt loven mens de øvelseskjørte. Nå innrømmer søstrene at de har lært. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets sesong av «Bloggerne» er i gang for fullt, og blant profilene som er med er den 19 år gamle influenseren Emma Ellingsen.

I forrige uke var det imidlertid en hendelse i en av episodene som fanget seernes oppmerksomhet. I episoden skulle Ellingsen nemlig begi seg ut på å øvelseskjøre med storesøstera Mia Ellingsen (25) som ledsager.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Mens Emma kjørte bilen satt imidlertid storesøstera på mobilen sin, og med det brøt trafikkloven. Dette har fått tv-seerne til å reagere, og flere skal ha klaget på dette til TV 2.

Ikke billig

Bruk av mobiltelefon under kjøring er forbundet med høy risiko, selv når man står i kø eller venter på grønt lys. I desember i fjor besluttet regjeringen å høyne boten fra 1700 til 5000 kroner, samt øke antall prikker på rullebladet fra to til tre.

Kommunikasjonsrådgiver i Trygg Trafikk, Christoffer Solstad Steen, forklarer overfor Dagbladet at man som ledsager er å regne som fører av bilen, og at man dermed er ansvarlig.

- Da må man følge de samme reglene som om man skulle ha kjørt bilen selv, slår han fast.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer