Johnny Depp

Angrer bildet med stjerna

Den britiske artisten Sam Fender sier han er «dypt lei seg» for at han kalte Johnny Depp en helt i et innlegg på Instagram samme kveld som filmstjerna vant søksmålet mot ekskona Amber Heard.

I ENGLAND: Johnny Depp har de siste dagene vært på turné med gitarlegenden Jeff Beck i England. Her er han etter en konsert i Newcastle fredag. Foto: AP Photo/Scott Heppell
I ENGLAND: Johnny Depp har de siste dagene vært på turné med gitarlegenden Jeff Beck i England. Her er han etter en konsert i Newcastle fredag. Foto: AP Photo/Scott Heppell Vis mer
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): Fender befant seg på samme pub som Depp i Newcastle i England etter at dommen hadde blitt lest opp i retten i Virginia i USA forrige onsdag.

Fender la ut et bilde av seg selv sammen med Depp og musikeren Jeff Beck. I tillegg skrev han bildeteksten «noen seriøse helter». Seinere slettet han innlegget.

Beklager

I et nytt innlegg på Instagram beskriver Fender budskapet i det opprinnelige innlegget som «naivt og respektløst», melder The Independent.

HER VAR HAN: Johnny Depp befant seg i Newcastle da dommen kom i rettssaken mellom han og ekskona Amber Heard. Vis mer

- Jeg ønsker å beklage. Jeg ble invitert til et kort møte med en musikklegende og en skuespiller, som har vært i nesten hver eneste film jeg så da jeg vokste opp. Jeg dro dit. Vi snakket om musikk, og uten å tenke tok jeg et bilde og la det ut ettersom det var temmelig surrealistisk, forklarer Fender.

«Helter»

Han sier han brukte ordet «helter» for å referere til karrierene til Depp og Beck, men innrømmer at sammenhengen ble feil ettersom det skjedde like etter rettssaken hvor Depp saksøkte ekskona Amber Heard for ærekrenkelser.

BEKLAGER: Den britiske artisten Sam Fender beklager bildet han la ut sammen med Johnny Depp like etter at dommen falt. Foto: NTB
BEKLAGER: Den britiske artisten Sam Fender beklager bildet han la ut sammen med Johnny Depp like etter at dommen falt. Foto: NTB Vis mer

- Jeg innser nå at det var et dårlig valg av ord og timing, men det er irrelevant. Det var naivt og respektløst overfor dem som relaterer seg til temaene som ble tatt opp under rettssaken. Jeg tenkte ikke langt nok, og det skulle jeg ha gjort, skriver Fender og legger til:

- Jeg kan ikke si noe annet enn at det var en feilvurdering, og jeg var ignorant med hensyn til rettssaken, og tankeløs om hva mitt innlegg kunne antyde. Jeg innser dette fullstendig, og jeg er dypt lei meg for dette.

Planlegger anke

Depp fikk onsdag medhold på samtlige punkter etter å ha saksøkt ekskona for ærekrenkelse. Hun ble dømt til å betale 10,35 millioner dollar i erstatning.

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona. Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

Heard på sin side fikk medhold på ett punkt i sitt motsøksmål mot Depp. Han ble derfor dømt til å betale henne to millioner dollar i erstatning av samme grunn.

Heards advokat har signalisert at hun planlegger å anke dommen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer