Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Paradise Hotel» 2018:

Angrer ikke på «Paradise»-sex: - Folk gjør det hele tiden

Kristian Jarland (20) og Julie Grindbakken (21) hoppet til køys allerede første kvelden.

HET NATT: Kristian Jarland og Julie Grindbakken fikk god kjemi første kvelden på Paradise Hotel, men synes selv det er helt naturlig. Video: Marie Røssland, reporter: Kine Falck Vis mer Vis mer Vis mer

(Dagbladet): «Paradise Hotel»-deltakere som hopper til køys på tv er ikke lenger et spesielt ukjent fenomen.

Gjennom ni sesonger har norske tv-seere blitt vitne til mang et intimt øyeblikk mellom diverse, nyetablerte realitydeltakere, der tv-paret Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde var blant fjorårets snakkiser.

Og når TV3 har ryddet plass til «Paradise Hotel» for tiende gang på sendeskjemaet sitt, med årets første episode mandag kveld, har nye deltakere allerede overtatt stafettpinnen.

Angrer ikke

Denne gang er det Kristian Jarland (20) og Julie Grindbakken (21), begge fra Bergen, som sørget for den første sommerfugl-sladden. Da Dagbladet møtte realityduoen på premierefest i Oslo mandag kveld, var begge tydelig på at de ikke gruet seg til å se øyeblikket på tv.

SPØKEFULLE: At Kristian Jarland (20) og Julie Grindbakken (21) har hatt sex på tv, tar ingen av dem særlig tungt. Foto: Marie Røssland
SPØKEFULLE: At Kristian Jarland (20) og Julie Grindbakken (21) har hatt sex på tv, tar ingen av dem særlig tungt. Foto: Marie Røssland Vis mer

- Det er klart man tenker litt over det etterpå, om det var så lurt å gjøre det på tv, men samtidig er sex helt naturlig. Det var kjekt, og vi koste oss, konstaterte Jarland.​

Se videointervju øverst i saken!

Skal vi tro «Paradise»-partneren er tiden der tv-sex var kontroversielt et tilbakelagt kapittel. Hun har selv forklaringen på hvorfor:

- Altså, tenk på alle som har sex på tv akkurat nå. Den eneste forskjellen er at vi gjorde det på tv, under en dyne. Folk har sex hele tiden, vi ble bare filmet døgnet rundt, sier Julie, som legger til at jentene på tv-hotellet måtte «jobbe på høygir» for å få Kristian til sengs.

- Han er en sånn fyr som ikke gjør så mye for å jenter etter seg, og det er nettopp det som gjør ham så attraktiv, mener hun.​

Hemmelighetsfulle

- Er dere mer enn venner i dag?

- Ingen kommentar, svarer Grindbakken, før Jarland entusiastisk overtar:

- Dere får vente og se. Du vet aldri. Tenk om vi to skal gifte oss en dag!

Begge er uansett enige om at de ikke kunne hatt en bedre «Paradise»-partner på tv. Jarland og Grindbakken havnet på samme rom i gårsdagens episode, og bor sammen inntil videre.

- Å ha Julie som partner betyr god stemning, og ei jente som aldri holder kjeft, så det er alltid liv i leiren. Jævlig fint, egentlig, sier Jarland.

Grindbakken skryter tilbake:

- Jeg kunne aldri fått en bedre partner enn ham. Han er en lojal og fet type, og jeg er veldig avslappet med ham.

Elsker å være naken

Avslappet må også sies å være stikkordet for Grindbakkens første tv-opptreden på tv. I mandagens episode gjorde hun det tydelig at nakenhet ikke er noe hun skjemmes over. Tvert imot.

For mens mange «Paradise»-jenter før henne har valgt å dusje i bikini, av nettopp den grunn at tv-kameraer lurer på hvert hjørne, er 21-åringen bestemt på at det aldri kommer til å skje.

FORANDRET SEG: Isabel Raad var for første gang med på «Paradise Hotel» i 2015. I år kan hun sjekke inn på nytt, og Stavanger-jenta legger ikke skjul på at mye har forandret seg siden sist. Video: Marie Røssland Vis mer

- Alle har en kropp, og kropp er noe man skal være stolt over. Jeg gidder ikke dusje med bikini for å skjule kroppen min, dessuten er det uhygienisk, sier hun.​​

Jarland presiserer at han liker å ha en partner som «byr på seg selv».

- Det å ha en partner som ikke er sjenert, det er bare gøy. Jeg digger at hun gir faen, og har stor respekt for denne dama, sier han.

Løy til produksjonen

Mandag kunne Dagbladet for øvrig røpe at deltakeren Cathrine Ingebretsen (20) erkjenner å ha løyet til produksjonen i forkant av innspillingen.

20-åringen ga nemlig uttrykk for at hun var singel da hun ble håndplukket til å delta i «Paradise Hotel», noe som er et krav fra produksjonen, men hadde kjæreste da hun satte seg på flyet til Mexico.

- Da jeg søkte om være med, og seinere var på intervju, hadde jeg ikke kjæreste. Etterpå gikk derimot ting veldig fort. Jeg hadde drømt å være med på «Paradise Hotel» siden jeg var 16 år, så vi ble enige om at jeg skulle reise, fortalte hun til Dagbladet.

TV3 er på ingen måte fornøyd med avsløringen, og understreker overfor Dagbladet at Ingebretsens avsløring er et kontraktsbrudd.

- Dette fikk vi bekreftet først da hun sjekket ut. Det er jo leit, for et av premissene er jo at man skal være singel. Det er uavklart ennå om det vil få følger, forteller TV3s pressekontakt, Andreas Framnes.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling