Angrer på at hun trakk seg fra «Farmen»

- Jeg hadde i hvert fall kommet til finaleuka, sier Aylar Lie.

TROR HUN VILLE HA KOMMET LANGT: Profesjonell pokerspiller og tv-profil Aylar Lie (33) valgte å trekke seg etter kort tid på «Farmen kjendis». Det angrer hun på. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TROR HUN VILLE HA KOMMET LANGT: Profesjonell pokerspiller og tv-profil Aylar Lie (33) valgte å trekke seg etter kort tid på «Farmen kjendis». Det angrer hun på. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): TV-profil og profesjonell pokerspiller Aylar Lie (33) sendte sjokkbølger gjennom mang et tv-apparat i vinter, da omlag én million tv-seere ble vitne til at hun brått valgte å trekke seg fra kjendisversjonen av «Farmen».

Lie kastet inn håndkleet i begynnelsen av den andre innspillingsuka, etter å ha fått en beskjed utenfra om dødsfall i familien. Døgnet i forveien hadde Lie fått «hele» Norge til å måpe av begeistring, da hun satte ny tvekamp-rekord og danket ut trimdronning og erkerival Kari Jaquesson (55) av konkurransen.

I retrospekt ser 33-åringen at realityeventyret burde ha endt annerledes.

Hadde ikke lyst til å reise

- Jeg angrer på at jeg trakk meg, for jeg hadde i hvert fall kommet til finaleuka om jeg hadde blitt igjen, sier Lie til Dagbladet.

Det ble tårevått da tv-profilen måtte fortelle de andre deltakerne om den uforutsette «Farmen»-exiten. 33-åringen erkjente blant annet at hun hadde «begynt å bli veldig glad i alle sammen», og at hun ikke hadde lyst til å reise.

Overfor Dagbladet understreker realitydeltakeren at hun likevel ikke var i tvil:

- Jeg hadde ikke noe annet valg enn å reise til begravelsen i Istanbul, forteller Lie, som opplyser at det var snakk om hennes egen tante, som døde av et hjerteinfarkt.

- Kunne du ha tenkt deg å være med på «Farmen» igjen, hvis du hadde fått mulighet?

- Ja, hadde jeg blitt spurt om å komme tilbake, hadde jeg det.

POPULÆR GJENG: Første sesong av «Farmen kjendis» gikk inn i TV 2-historien som den mest sette programserien noensinne, med over 900 000 seere i snitt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
POPULÆR GJENG: Første sesong av «Farmen kjendis» gikk inn i TV 2-historien som den mest sette programserien noensinne, med over 900 000 seere i snitt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Vær deg selv

En ny runde av «Farmen kjendis» er ventet å ha premiere neste år. Opptakene blir gjort på samme innspillingsgård som forrige ordinære «Farmen»-sesong, på Finnsvika gård utenfor Halden. Hvilke kjendiser som skal i ilden denne gang, er ikke offentliggjort.

Aylar Lie rådfører etterfølgerne til å spille med åpne kort.

- Vær deg selv og nyt hver eneste dag. Denne opplevelsen får dere bare én gang i livet, sier hun.

I etterkant av tv-oppholdet erkjente for øvrig 33-åringen at hun var blant kjendisene som hadde smuglet inn eiendeler som ikke hørte hjemme i «Farmen»-universet - der visjonen er å gjenskape Norge for 100 år siden.

Bitter strid

Lie skjulte blant annet en mobiltelefon i flere dager, sammen med en lommelykt.

- Jeg er en type som alltid krisemaksimerer, og som er føre var. Du vet aldri når det kan skje noe, og regler er dessuten til for å brytes, fortalte 33-åringen til «God kveld Norge».

I samme intervju avviste Lie påstander fra Kari Jaquesson om at tv-jukset ble et tema inne på gården. Lie og Jaquesson havnet på krigsstien både under og etter tv-oppholdet, og konkluderte tidlig at de ikke ville komme overens.

Kranglefantene røyk i tottene på hverandre flere ganger inne på «Farmen»-gården, og fortsatte feiden etter innspillingen.

På finalefesten i februar valgte rivalene riktignok å skvære opp én gang for alle.

GJORDE OPP: Aylar Lie og Kari Jaquesson la «Farmen kjendis»-krangelen bak seg med en klem og en skål på finalefesten i februar. Video: Christian Roth Christensen / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer