Jada Pinkett Smith:

Angrer på avgjørelsen om å date ektemannen

Filmstjerna snakker ut i tårevått intervju med ektemannen Will Smiths tidligere kone.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespillerne Will Smith (49) og Jada Pinkett Smith (46) har vært gift i over 20 år, men ekteskapet med Jada var imidlertid ikke Will Smiths første ekteskap.

I åra 1992-1995 var Will Smith gift med Sheree Fletcher (50), blant annet kjent fra filmene «Our Journey» og «When the Time Come».

Smiths nåværende kone, Jada, er for tiden aktuell med en ny Facebook-serie «Red Table Talk», der hun, hennes datter Willow, og hennes mor, Adrienne, snakker om temaer som familie og venner, i tillegg til andre ting som ellers engasjerer de tre generasjonene i hverdagen.

Første gjest til familiens nye talkshow var ingen ringere Will Smiths ekskone Fletcher, en dame som vekker mange følelser hos Jada.

Tok til tårene

Da Jada møtte Will for første gang, og de to begynte å date, var Will gift med Sheree. Sammen har de sønnen Trey Smith (25).

I samtale med ektemannens ekskone under talkshowet, kommer det fram at Jada i dag angrer på at hun startet å date Will mens han fortsatt var gift.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg forsto meg ikke på ekteskap. Jeg forsto ikke hva en skilsmisse innebar. Jeg burde nok holdt meg unna, forteller Jada åpenhjertig til Sheree, hvorpå Sheree med en spøkefull tone svarer:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer