Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jada Pinkett Smith:

Angrer på avgjørelsen om å date ektemannen

Filmstjerna snakker ut i tårevått intervju med ektemannen Will Smiths tidligere kone.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Skuespillerne Will Smith (49) og Jada Pinkett Smith (46) har vært gift i over 20 år, men ekteskapet med Jada var imidlertid ikke Will Smiths første ekteskap.

I åra 1992-1995 var Will Smith gift med Sheree Fletcher (50), blant annet kjent fra filmene «Our Journey» og «When the Time Come».

Smiths nåværende kone, Jada, er for tiden aktuell med en ny Facebook-serie «Red Table Talk», der hun, hennes datter Willow, og hennes mor, Adrienne, snakker om temaer som familie og venner, i tillegg til andre ting som ellers engasjerer de tre generasjonene i hverdagen.

Første gjest til familiens nye talkshow var ingen ringere Will Smiths ekskone Fletcher, en dame som vekker mange følelser hos Jada.

Tok til tårene

Da Jada møtte Will for første gang, og de to begynte å date, var Will gift med Sheree. Sammen har de sønnen Trey Smith (25).

I samtale med ektemannens ekskone under talkshowet, kommer det fram at Jada i dag angrer på at hun startet å date Will mens han fortsatt var gift.

Saken fortsetter nedenfor.

MED BARNA: Will og Jada sammen med barna Jaden og Willow, samt eldstesønnen Trey fra Wills Smiths første ekteskap med Sheree Fletcher. Foto: NTB Scanpix.
MED BARNA: Will og Jada sammen med barna Jaden og Willow, samt eldstesønnen Trey fra Wills Smiths første ekteskap med Sheree Fletcher. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg forsto meg ikke på ekteskap. Jeg forsto ikke hva en skilsmisse innebar. Jeg burde nok holdt meg unna, forteller Jada åpenhjertig til Sheree, hvorpå Sheree med en spøkefull tone svarer:

- Tror du?

Det ble etter hvert også tårevått i episoden, da Sheree forteller om første gang sønnen Trey kom hjem og snakket om Jada for første gang.

- En dag da Trey kom hjem spurte jeg han «hva synes du om Miss Jada?». Han svarte «jeg liker henne virkelig godt, mamma».

Denne informasjonen ble for mye for Jada, som da tyr til tårene.

- Herregud, svarer Jada med tårer i øynene.

Ekteskapsproblemer

Til tross for at ekteskapet mellom Will og Jada startet med utroskap, har paret i dag barna Jaden (19) og Willow (17).

Som ekteskap flest, har heller ikke dette ekteskapet bare vært rosenrødt i de 20 åra paret har vært gift.

I et intervju med The Sun har skuespilleren likevel avslørt at forholdet ikke alltid har gått på skinner.

- Vi har vært mye i parterapi. Det som skjer under terapien, er at sannheten kommer fram. Og man sitter overfor kona og forteller alt, og så forteller hun alt. Man ser på hverandre og tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, forklarte skuespilleren til avisa.

Paret har en rekke ganger vært utsatt for bruddrykter, men har alltid avvist at de ville gå fra hverandre.

- Man ikke forvente at det skal være lett. Vårt ekteskap har vært det mest vanskelige, utmattende og uutholdelige vi noen gang har gjort i livene våre, men vi gir ikke opp av den grunn, uttalte han på Entertainment Tonight, igjengitt av UsWeekly.com.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!