Angrer på «Bloggerne»-klipp: - Sitter med en forferdelig følelse

Anna Rasmussen fikk et ubehagelig møte med fortida.

(Dagbladet): Det er et drøyt halvår siden toppbloggeren Anna Rasmussen (19) gjorde opptak til TV 2-programmet «Bloggerne» på Kypros.

Episodene har gått på tv de siste ukene, der seerne blant annet blir introdusert for Rasmussens nåværende kjæreste, Jan Lossius (23).

Under Kypros-oppholdet var de to imidlertid ikke blitt kjærester ennå. Mammabloggeren gir samtidig uttrykk for at ikke alt er avsluttet med eksen - og reiser til Amsterdam for å treffe ham.

- Skulle ønske det ikke ble filmet I et blogginnlegg erkjenner tobarnsmora at hun hadde gruet seg, men «mannet seg opp» til å se opptakene på tv. Resultatet ble likevel  langt verre enn hun hadde forestilt seg.

«Jeg skulle ønske det hele ikke ble filmet. Jeg skulle ønske at jeg valgte Jan etter den første uken på Kypros, og jeg skulle ønske at jeg aldri skuffet ham, verken på tv, bloggen eller om det bare hadde vært på privaten (...) Jeg skulle ønske at jeg ikke reiste til Amsterdam og filmet der», skriver Rasmussen.

19-åringen forteller at hun sitter igjen med en forferdelig følelse, men at hun likevel «har lært noe».

«Hvis det er noe jeg har lært gjennom hele denne prosessen, så er det hvem som virkelig er den rette for meg», skriver hun blant annet.

Ville ha gjort det annerledes Til Dagbladet forteller Rasmussen at hun var smertefullt klar over hva ble filmet i fjor høst, og at hun aldri vurderte å kontakte TV 2.

- Nei, jeg har ikke gjort noe for å stoppe sendingen. Av den enkle grunn at jeg var så klar over det som ble filmet, da det pågikk, skriver hun i en e-post.

19-åringen angrer ikke på at hun takket ja til å være med i «Bloggerne», men skulle ønske hun hadde gjort ting annerledes.

- Jeg angrer på å skuffe Jan i første omgang. Han har vært min bestevenn i alle år, og jeg har aldri ønsket å såre ham. Det som har gjort det så mye værre, er jo at jeg skuffet han så offentlig som det hele ble. Det fortjente han ikke, og det er nettopp det jeg angrer på.

- Hvordan går det med deg og Jan nå?

- Det går veldig bra med meg og Jan. Ting mellom oss to har alltid vært fint, og det er ingen hemmelighet at det som skjedde i høst bare har fått meg og Jan enda sterkere sammen, skriver Rasmussen.

- Tøff Kommunikasjonsrådgiver i TV 2, Johanne Viken Sandnes, forteller at Rasmussens Kypros-opphold var en naturlig del av historien i årets «Bloggerne».

- «Bloggerne» er en dokumentarserie som følger livet til 12 mennesker gjennom det siste året. Dette skjedde i livet til Anna, og var en del av reisen hennes som hun delte med oss i høst, sier hun og legger til:

VENTER BARN: Anna Rasmussen og kjæresten Jan Lossius. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
VENTER BARN: Anna Rasmussen og kjæresten Jan Lossius. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

- Vi forstår at dette har vært en vanskelig uke for henne, og synes hun er en utrolig tøff jente som står i det. I «Bloggerne» viser Anna livet slik det er: Fullt av vanskelige valg og uventede vendinger.

Gravid igjen Rasmussen viste fram sin nåværende kjæreste på Se og Hørs kjendisgalla i november. To måneder etterpå bekreftet Rasmussen at hun og Lossius hadde gått fra venner til kjærester.

Tidligere denne måneden ble det kjent at toppbloggeren er gravid for tredje gang.

I et lengre intervju med Dagbladet forrige uke (krever innlogg) forteller Rasmussen at hun snart flytter inn sammen med kjæresten.

- Da blir livet komplett og vi kan starte et skikkelig familieliv, sa hun.

19-åringen, som blogger under navnet «Mamma til Michelle», brøt nylig med bloggiganten United Influencers - til fordel for sin gamle plattform hos Nettavisen.