Melanie Brown om Eddie Murphy:

Angrer på bruddet: - Han vil alltid være mitt livs kjærlighet

Spice Girls-stjerna letter på sløret.

ANGRER: Melanie Brown og Eddie Murphy var i et kort forhold i 2006. Sammen fikk de datteren Angel Iris, og Brown forteller i et nytt intervju at hun angrer på at de to gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
ANGRER: Melanie Brown og Eddie Murphy var i et kort forhold i 2006. Sammen fikk de datteren Angel Iris, og Brown forteller i et nytt intervju at hun angrer på at de to gikk hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2006 hadde Spice Girls-stjerna Melanie Brown (43), også kjent som «Mel B», en kortvarig romanse med skuespiller Eddie Murphy (58).

Forholdet varte ikke særlig lenge, men i tida etter at de gikk fra hverandre sørget de for en enorm mediestorm - da Brown ble gravid, og hevdet Murphy var faren.

Dermed oppsto det oppslag på oppslag i sladderpressen verden over, der Murphy uttrykte tvil over om han faktisk var barnefaren, mens Brown hardnakket mente at det ikke kunne være noen andre.

På skuespillerens 46-årsdag, 3. april 2007, kom Angel Iris Murphy Brown (12) til verden, og to måneder seinere kunne Murphys representanter bekrefte at han var faren, etter en DNA-test.

Forholdet mellom de to bygget med andre ord i stor grad på en uventet graviditet og mye tvil, men likevel forteller «Mel B» i dag at hun angrer på at de to valgte å gå fra hverandre.

Det gjør hun i et intervju med talkshowverten Piers Morgan (54) i programmet hans, «Piers Morgan's Life Stories», gjengitt av Daily Mail.

- Mitt livs kjærlighet

I intervjuet beskriver hun hvordan de to møttes for første gang, på en fest i Beverly Hills i 2006. Ifølge Brown arrangerte Murphy festen bare for å møte henne, og hun følte hun «så rett på sjelevennen sin» da de to fikk øyekontakt første gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer