Madonna:

Angrer på dette

Popdronningen letter på sløret.

EKTEPAR: Det var i 2000 at Madonna og Guy Ritchie ga hverandre sitt ja. Her er de avbildet sammen på filmfestivalen i Cannes i 2008. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB
EKTEPAR: Det var i 2000 at Madonna og Guy Ritchie ga hverandre sitt ja. Her er de avbildet sammen på filmfestivalen i Cannes i 2008. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at popdronningen Madonna (64) har hatt en suksessfull karriere som artist, og hun vil nok alltid huskes for låter som «Like a Virgin» og «Material Girl».

64-åringen har imidlertid ikke hatt like mye suksess på hjemmebane, og har lagt bak seg to ekteskap. Det ene med skuespiller Sean Penn (62) og det andre med filmregissør Guy Ritchie (53), som hun også deler to barn med.

Nå går hun ut mot eksene sine.

Tirsdag ble det lagt ut en helt ny video på sangerens offisielle YouTube-kanal. Der svarte hun på 50 spørsmål, som hun understreket at hun svarte ærlig på.

Madonna ble blant annet spurt om følgende: «Hva er en beslutning du tok, når du ser tilbake, som sannsynligvis ikke var den beste ideen?».

- At jeg giftet meg, responderte hun raskt.

For å avklare hvilken ektemann hun siktet til, fulgte hun opp:

- Det gjelder begge gangene.

Madonna var først gift med Sean Penn fra 1985 til 1989. Da de bestemte seg for å gå hver til sitt, skal det ha vært på grunn av mangel på tillit i forholdet deres.

Omtrent et tiår seinere, nærmere bestemt i 2000, giftet hun seg med filmregissør Guy Ritchie. De søkte om skilsmisse i 2008, og paret oppga da «uforsonlige forskjeller» som grunnen til splittelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer