Mark Ronson:

Angrer på legnings-åpenhet: - Flaut

Artistens kommentar om sapioseksualitet gikk ikke upåaktet hen.

ANGRER: Tidligere denne uka kom Mark Ronson ut som såkalt sapioseksuell på direkten. Det angrer han på nå. Foto. NTB scanpix
ANGRER: Tidligere denne uka kom Mark Ronson ut som såkalt sapioseksuell på direkten. Det angrer han på nå. Foto. NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidligere denne uka klarte musiker Mark Ronson (44), kjent som låtskrivergeniet bak blant andre Amy Winehouse, Bruno Mars og Adele, å vekke oppmerksomhet internasjonalt. Han er kjent for å holde seg i bakgrunnen, men var nylig gjest hos «Good Morning Britain» for å snakke om livet.

Der kunne han blant annet fortelle at han trolig var såkalt sapioseksuell, noe som ifølge Cambridge Dictionary betyr at hun tenner på intelligens hos en partner. Det på bakgrunn av at det hadde blitt diskutert av en annen gjest før han skulle på.

- Jeg visste ikke at det fantes et ord for det, men ja. Jeg likte det innslaget veldig godt. Vi diskuterte det backstage, jeg og et par produsenter. Og ja, jeg føler at jeg identifiserer meg som sapioseksuell, sa han.

Det kan derimot hende at han var litt kjapp på avtrekkeren, for nå beklager han kommentaren han kom med. Det skriver Rolling Stone.

- Flaut

I et nytt intervju med det anerkjente musikkmagasinet forteller Ronson at hele situasjonen og etterspillet har vært merkelig.

- Jeg ser ikke på meg selv som en del av noe marginalisert samfunn, og jeg beklager til alle som misforstå eller som ble krenket av det, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer