Hollywood:

Angrer på nakenscener

- Jeg var ung.

NAKEN: Kate Winslet skulle ønske hun ikke hadde vist så mye hud i «Titanic». Foto: 20th Century Fox/Paramount/Kobal/REX
NAKEN: Kate Winslet skulle ønske hun ikke hadde vist så mye hud i «Titanic». Foto: 20th Century Fox/Paramount/Kobal/REX Vis mer
Publisert

Den prisvinnende-skuespilleren Kate Winslet (47) er for mange best kjent for sin rolle som Rose i «Titanic», som ble vist på kinoer verden over for 25 år siden.

En av de mest berømte scenene i suksessfilmen er da Rose kler seg naken for å bli tegnet av Jack, Leonardo DiCaprios (48) rollefigur.

Winslet har imidlertid avslørt at hun angrer, og føyer seg dermed inn i en lang rekke skuespillere som føler på det samme.

Winslet har fortalt Huffington Post at «hun hater hvert sekund av å være naken i filmer».

- Jeg tror dagene mine med nakenscener er forbi, sa hun til The New York Times i 2021.

INTIMT: En nakenseanse mellom mor og datter i det nye realityprogrammet «sMothered» skaper reaksjoner. Video: TLC / Rød Løper. Vis mer

- Er ikke 22

Skuespiller Emily Blunt (39) kastet alle klærne i filmen «My summer of love», likevel mener hun at nakenscener er unødvendig mesteparten av tida.

- Jeg er ikke så gira på å gjøre nakenscener, jeg er ikke 22 lenger, har hun tidligere fortalt overfor The Telegraph.

- Det handler ikke så mye om moral, mer: «Jeg har gjort det før, vil jeg virkelig gjøre det igjen?»

Også Amanda Seyfried (36), som har latt klærne falle i flere roller, angrer på valgene hun tidligere har tatt.

Overfor Porter har hun uttalt at hun skulle ønske hun hadde sitt gjennombrudd i dag, ettersom det er intimkoordinatorer til stede under innspillinger for å lage trygge sexscener.

I 2004, da hun var 19, spilte hun blant annet i «Mean Girls« og «Veronica Mars».

- Jeg var 19 år og gikk rundt uten undertøy. Altså, tuller du med meg? Hvordan lot jeg det skje?, fortalte hun og fortsatte:

- Åja, jeg vet hvorfor: Jeg var 19 og ville ikke skuffe noen, og jeg ville beholde jobben min. Det er grunnen.

Seyfried uttalte ikke hvilken produksjon hun refererte til.

DELER: Rine Milane Hansen, kjent fra «Ex on the Beach», starter med Onlyfans. Dette sier kjæresten Christoffer Gustavsson. Video: Jenny Aas. Reporter: Kine Falch. Klipp: Celina Morken Vis mer

Angrer

Taylor Lautner (30), spilte varulv i «Twilight»-filmene. Der dukket han opp uten klær utallige ganger. Nå innrømmer han at han ikke vil gjøre det igjen.

- Jeg jobbet veldig hardt for å komme i form til den rollen. Motivasjonen min var filmen og fansen, men jeg vil ikke bare bli kjent for kroppen min, sa Lautner til Showbiz Spy og la til:

- Hvis jeg måtte velge, ville jeg aldri tatt av meg skjorta igjen i en film, men det er vel ikke så realistisk. Jeg kommer ikke til å spørre om det.

Brooke Shields, som kanskje er best kjent fra rollen i «Den blå lagune», har også gått hardt ut mot nakenscenene i den filmen.

- Aldri mer vil en film bli laget som den. Det ville ikke vært lov, sa Shields i en episode av podkasten «Now What?» og la til:

- Dyr ble skadet i filmen. Vi spiste fisk og alle slags sprø ting. Barn løp nakne nedover stranda.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer