Ben Affleck:

Angrer på skilsmissen

Skulle ønske han aldri forlot ekskona Jennifer Garner.

EKSER: Ben Affleck og Jennifer Garner ble offisielt skilt i 2018, noe Affleck selv skulle ønske aldri hadde skjedd. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Ben Affleck og Jennifer Garner ble offisielt skilt i 2018, noe Affleck selv skulle ønske aldri hadde skjedd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2015 annonserte Ben Affleck (47) og Jennifer Garner (47) at de skulle gå hver til sitt, etter ti år sammen. Skilsmissen ble imidlertid ikke gjennomført før i 2018, fordi paret en rekke ganger forsøkte å få forholdet til å fungere.

I 2017 avslørte 47-åringen at han hadde gjennomgått behandling for alkoholisme, etter å ha slitt med alkoholproblemer over en lengre periode.

Skuespilleren har flere ganger uttalt seg om problemene sine, noe han også gjorde i fjor, da han blant annet fortalte at alkoholismen er blitt en del av livet hans.

Den gang hadde Affleck fullført tre rehabiliteringsopphold for avhengigheten. Hans første var i 2001, deretter i 2017 og sist i 2018. I 2018 var det ekskona, som han har barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (7) sammen med, som oppfordret ham til å få hjelp.

- Mitt livs største anger

I et nytt intervju med New York Times forteller nå 47-åringen åpenhjertig om tida etter den tunge skilsmissen, som han refererer til som det han angrer mest på i livet, og hvor mye alkoholproblemene faktisk påvirket forholdet.

- Mitt livs største anger er skilsmissen, forteller trebarnsfaren i intervjuet, og legger til at han drakk relativt normalt en god stund etter bruddet, helt til det eskalerte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer