Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Charlie Hunnam:

Angrer på uttalelse om ekteskap

Stjernas uttalelse såret følelsene til kjæresten.

MENER DET VAR EN DUM TING Å SI: Skuespiller Charlie Hunnam skapte denne måneden store overskrifter da han uttalte at han var «likegyldig» til ekteskap. Nå angrer han imidlertid på uttalelsen sin. Foto: NTB Scanpix
MENER DET VAR EN DUM TING Å SI: Skuespiller Charlie Hunnam skapte denne måneden store overskrifter da han uttalte at han var «likegyldig» til ekteskap. Nå angrer han imidlertid på uttalelsen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den britiske skuespilleren Charlie Hunnam (39) har vært med i en rekke tv-serier og filmer, blant dem den amerikanske tv-serien med navn «Sons of Anarchy» hvor han spilte rollen som Jax Teller.

39-åringen har ikke bare gjort stor suksess når det kommer til karrieren, men også kjærligheten. I 14 år har han vært i et forhold med smykkedesigneren Morgana McNelis, men noe frieri kan man se langt etter i alle fall med tanke på stjernas tidligere uttalelser.

Under et intervju tidligere denne måneden skapte skuespilleren store overskrifter da han fortalte at han var «likegyldig» til ekteskap, ifølge Fox News.

ANGRER SEG: Stjernen innrømmer at hans tidligere uttalelser ikke falt i god smak hos kjæresten, Morgana McNelis.Foto: NTB Scanpix
ANGRER SEG: Stjernen innrømmer at hans tidligere uttalelser ikke falt i god smak hos kjæresten, Morgana McNelis.Foto: NTB Scanpix Vis mer

- En dum ting å si

Nå har derimot vinden snudd, og i et nytt intervju med TooFab innrømmer 39-åringen at han ikke uttrykte følelsene sine nøyaktig den gangen, og han legger heller ikke skjul på at han angrer på det han har sagt.

I intervjuet innrømmer Hunnam at uttalelsen om ekteskap var en dum ting å si, og legger til at uttalelsen heller ikke falt i god smak hos kjæresten - som ifølge han selv er veldig ivrig på å gifte seg.

- Jeg må si at det såret kjæresten min sine følelser. Jeg angret virkelig på at jeg sa det, fordi jeg faktisk ikke mente det i det hele tatt. Det var ærlig talt bare noen dumme ting jeg sa i øyeblikkets hete, forteller ham.

Videre benytter Hunnam anledningen til å forsvare kjærlighetslivet sitt ved å hevde at han er «veldig romantisk av seg».

- Sannheten er at jeg på en måte anser meg selv som gift. Jeg har vært sammen med kjæresten min i 14 år. Jeg antar at det jeg prøvde å formulere var at den offisielle regjeringens sanksjonering av det ikke betyr noe for meg, men romantikken i det betyr enormt mye.

På spørsmål om han faktisk har planer om å gå ned midtgangen i framtida, er han noe vag i svaret sitt, men påpeker likevel at han er selvsikker nok til å tro at han og kjærestens forhold vil vare.

- Det gjør meg egentlig ikke nervøs fordi vi har vært sammen så lenge, vi har vært sammen i 14 år, skjønner du? Du hører til stadighet historier om hvordan ting endrer seg etter at man har giftet seg, og andres forhold.., men jeg kan ikke se for meg at det vil skje med oss fordi vi kjenner hverandre så godt, sier skuespilleren.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Åpen om tabbe-ekteskapet

Det er kanskje ikke så rart at Hunnam uttalte at han var likegyldig til ekteskap, da han tidligere var gift med Katharine Towne. Åra som ektepar har han tidligere beskrevet som «forferdelige år».

Duoen ble hodestups forelsket i hverandre etter en audition til ungdomsserien «Dawson's Creek», og på besøk i Las Vegas før de begge skulle hjem igjen til Storbritannia - fikk de en helsprø idé.

- I de 18 år gamle hodene våre tenkte vi «hva om vi aldri ser hverandre igjen? La oss gifte oss! Da må vi se hverandre igjen, selv om det bare er for å bli skilt», fortalte Hunnam til nyhetsbyrået AP og la til at de endte opp med å gifte seg klokka to på natta.

FRIERE: Lee Loechler har planlagt frieriet lenge. Kjæresten Sthuthi har ingen anelse. Video: Lee Loechler Vis mer

«Sons of Anarchy»-skuespilleren la ikke skjul på at hendelsen har satt sine spor, og på spørsmål om hvordan han vil karakterisere ekteskapet, svarte han følgende:

- Tre forferdelige år. Tre forferdelige, smertefulle og dyre år. Men jeg fikk kattene til slutt, så det var en liten seier.