Ashton Kutcher:

Angret etter Twitter-melding

Ashton Kutcher blir omtalt i Demi Moores nye selvbiografi.

VONDT BRUDD: Ashton Kutcher er i dag gift med Mila Kunis, men tidligere var han i et seks år langt ekteskap med Demi Moore. Foto: NTB Scanpix
VONDT BRUDD: Ashton Kutcher er i dag gift med Mila Kunis, men tidligere var han i et seks år langt ekteskap med Demi Moore. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste dagene har Demi Moore (56) skapt overskrifter i medier verden over. Årsaken er hennes nye selvbiografi, «Inside Out», der hun kommer med flere oppsiktsvekkende avsløringer og historier fra eget liv.

I boka hevder blant annet Hollywood-stjerna at hun ble voldtatt som 15-åring, og hun deler flere sjokkerende detaljer fra en trøblete oppvekst, samt eget alkohol- og pillemisbruk. I tillegg har hun kommet med stikk til eksmannen Ashton Kutcher (41), som hun var gift med i seks år fra 2005 til 2011.

«Mistet sitt ufødte barn»

Forholdet deres fikk den gang mye oppmerksomhet på grunn av den store aldersforskjellen på 15 år.

I Moores nye memoarer røper hun flere hendelser som hun hevder ledet opp til oppløsningen av ekteskapet deres. Blant annet forteller hun at de mistet sin ufødte datter da hun var seks måneder på vei, og at hun og eksmannen Kutcher gikk gjennom flere mislykkede prøverørsforsøk.

Hun hevder også at Kutcher var utro minst to ganger, hvor en av affærene skal ha funnet sted i deres eget hus.

Ny familie

Videre skriver hun at Kutcher skal ha innrømmet utroskapen, uten å unnskylde seg, fordi han mente at ekteskapets grenser var uklare etter at Moore hadde godtatt å ha trekant tidligere i forholdet. Trekanten fant angivelig sted etter ønske fra Kutcher, og 56-åringen gir uttrykk for at hun egentlig ikke hadde lyst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer