Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ashton Kutcher:

Angret etter Twitter-melding

Ashton Kutcher blir omtalt i Demi Moores nye selvbiografi.

VONDT BRUDD: Ashton Kutcher er i dag gift med Mila Kunis, men tidligere var han i et seks år langt ekteskap med Demi Moore. Foto: NTB Scanpix
VONDT BRUDD: Ashton Kutcher er i dag gift med Mila Kunis, men tidligere var han i et seks år langt ekteskap med Demi Moore. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De siste dagene har Demi Moore (56) skapt overskrifter i medier verden over. Årsaken er hennes nye selvbiografi, «Inside Out», der hun kommer med flere oppsiktsvekkende avsløringer og historier fra eget liv.

I boka hevder blant annet Hollywood-stjerna at hun ble voldtatt som 15-åring, og hun deler flere sjokkerende detaljer fra en trøblete oppvekst, samt eget alkohol- og pillemisbruk. I tillegg har hun kommet med stikk til eksmannen Ashton Kutcher (41), som hun var gift med i seks år fra 2005 til 2011.

EKSPAR: Ashton Kutcher var gift med Demi Moore var gift i seks år, og det er derfor naturlig at også han omtales i hennes nye bok. Foto: NTB Scanpix
EKSPAR: Ashton Kutcher var gift med Demi Moore var gift i seks år, og det er derfor naturlig at også han omtales i hennes nye bok. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Mistet sitt ufødte barn»

Forholdet deres fikk den gang mye oppmerksomhet på grunn av den store aldersforskjellen på 15 år.

I Moores nye memoarer røper hun flere hendelser som hun hevder ledet opp til oppløsningen av ekteskapet deres. Blant annet forteller hun at de mistet sin ufødte datter da hun var seks måneder på vei, og at hun og eksmannen Kutcher gikk gjennom flere mislykkede prøverørsforsøk.

Hun hevder også at Kutcher var utro minst to ganger, hvor en av affærene skal ha funnet sted i deres eget hus.

Ny familie

Videre skriver hun at Kutcher skal ha innrømmet utroskapen, uten å unnskylde seg, fordi han mente at ekteskapets grenser var uklare etter at Moore hadde godtatt å ha trekant tidligere i forholdet. Trekanten fant angivelig sted etter ønske fra Kutcher, og 56-åringen gir uttrykk for at hun egentlig ikke hadde lyst.

- Jeg ønsket å vise ham hvor kul og gøy jeg kunne være, skriver hun i boka, og forklarer at hun ble med på trekanten av helt feil grunn.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Dette er bare noen av påstandene Moore kommer med i selvbiografien, og nå kan det virke som om «Two and a Half Men»-stjerna har kommet med en reaksjon på de sjokkerende avsløringene. Det skriver Us Weekly.

Kutcher er nemlig i dag gift med «That 70's Show»-kollegaen Mila Kunis (36), og sammen har de barna Wyatt (4) og Dimitri (2).

MANN OG KONE: Ashton Kutcher er i dag gift med Mila Kunis. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Ashton Kutcher er i dag gift med Mila Kunis. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tirsdag tok tobarnsfaren til sosiale medier, der han delte følgende melding med sine 18 millioner følgere:

- Jeg skulle til å poste en skikkelig sint Twitter-melding, men så så jeg på sønnen min, dattera mi og kona mi, og slettet den, skrev Kutcher, etterfulgt av et rødt hjerte.

41-åringen skriver ikke mer enn dette, men Us Weekly mener Twitter-meldingen er siktet til ekskonas uttalelser ettersom den kom samme dag som selvbiografien ble lansert - og etter flere dager hvor pressen i forkant har delt historier fra boken.

I forbindelse med boklanseringen åpnet også Demi Moore seg om hvordan forholdet mellom henne og eksmannen er i dag.

- Det er vennskapelig, men vi henger ikke sammen, fortalte hun til magasinet WSJ, ifølge nettstedet.

«Ghost»-stjerna står derimot eksmannen Bruce Willis (64), som hun har døtrene Rumer (31), Scout (28) og Tallulah (25) med, og hans nye kone, Emma Hemning Willis (41), mye nærmere.

- Jeg var nettopp sammen med dem da de fornyet ekteskapsløftene, fortalte hun.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media