Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Mariah Careys diva-oppførsel:

Angriper Mariah Careys divaoppførsel: - Stopper du ikke nå, blir du den nye Madonna

Mariah Carey beskyldes for å være diva.

DIVA: Mariah Carey beskyldes nok en gang for å være en selvopptatt diva. Foto: Scanpix
DIVA: Mariah Carey beskyldes nok en gang for å være en selvopptatt diva. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Redaktør i Mail Online, Piers Morgan (51), går hardt ut mot Mariah Carey (46) i en ny kommentar publisert i avisen i går.

I kommentaren skriver han åpent om Carey sin oppførsel de siste årene, og sikter seg spesielt inn på artistens diva-tendenser. Han synes rett og slett det er kvalmt, og at hun må se til å vokse opp.

Han slår hardt til, og beskylder han Carey for å bli mer og mer lik Madonna. Tittelen på kommentarer lyder som følgende: «Mariah, stopper du ikke med dette nå, blir du den nye Madonna».

- ET VANSKELIG INTERVJU: Guri Solberg lurte først på om Mariah Carey var full da hun intervjuet henne i New York. - Jeg tenkte at hun enten var full, eller sliten, eller bare koko, sier Solberg til Dagbladet. Se intervjuet her. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

- Jeg kan ikke si noe mer enn at dette er på grensen til Madonna. De eneste virkelige ofrene, bortsett fra hennes verdighet og omdømme, vil sannsynligvis være hennes barn, skriver han.

Redaktøren velger også å trekke fram skilsmissen artisten hadde med Nick Cannon (36), og det nylige bruddet med James Packer (49).

- Hvorfor krever Mariah så mye fra eksene sine når hun selv er verdt 500 million dollar (4,2 milliarder kroner)? spør redaktøren.

Saken fortsetter under bildet.

KRITISK: Piers Morgan er kritisk til Mariah Carey sin oppførsel den siste tiden. Foto: Rex Features
KRITISK: Piers Morgan er kritisk til Mariah Carey sin oppførsel den siste tiden. Foto: Rex Features Vis mer

Det han refererer til er artistens ektepakter, der hun er sikret flere millioner dersom det skulle gå skeis.

- Tuller du med meg? Hvor er stoltheten din dame?, spør redaktøren i den lange kommentaren.

Til slutt trekker han fram Mariahs kjente julesang «All I Want For Christmas Is You».

«Jeg vil ikke ha mye til jul.Det er bare en ting jeg trenger. Alt jeg ønsker meg til jul er at du vokser opp Mariah», konkluderer Morgan.

SKAPER JULESTEMNING: Mariah Carey skaper hver jul stemning med sin sang «All I Want For Christmas Is You», men nå kastes kritikken mot henne. Foto: Splash
SKAPER JULESTEMNING: Mariah Carey skaper hver jul stemning med sin sang «All I Want For Christmas Is You», men nå kastes kritikken mot henne. Foto: Splash Vis mer

Ble dumpet av forloveden i oktober

Et knapt år etter at Mariah Carey brøt med ektemannen Nick Cannon fant hun lykken igjen med milliardæren James Packer (49) i fjor sommer.

Det ble en virvelvind romanse for paret.

De dyrket kjærligheten på flere luksuriøse reiser, flyttet sammen, forlovet seg og planla tidenes kjendisbryllup før forholdet brått tok slutt i oktober.

I slutten av november åpnet sangfuglen seg for første gang om bruddet.

Det var Ellen DeGeneres (58) som fikk henne til å lette på sløret om den tunge tiden.

- Du hadde et høyprofilert forhold, dere var forlovet og du prøvde brudekjoler i reality-serien din «Mariah´s World», noe som er ganske privat. Og nå er dere ikke sammen lenger, startet DeGeneres samtalen med da Carey gjestet showet hennes.

- Og nå har det blitt en stor greie, avbrøt popstjernen, ifølge UsWeekly.com.

Da DeGeneres fortsatte med å spørre «We Belong Together»-sangeren om hvordan hun føler seg mentalt og om hun er lykkelig, svarte Carey følgende:

- Jeg tror det går bra med meg... Alt skjer av en grunn. Ting er bare sånn det er.

- Det er litt vanskelig å snakke om på dette tidspunktet, så jeg tror bare jeg går videre med å skryte av juledekorasjonene dine her i studio, sa hun og styrte samtalen over på noe helt annet.

SINGEL IGJEN: I oktober dumpet James Packer popstjernen Mariah Carey. Foto: NTB Scanpix.
SINGEL IGJEN: I oktober dumpet James Packer popstjernen Mariah Carey. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!