Anja Johansen er gravid med svømmer Lavrans Solli

- Dette er jo et lite mirakel.

GRAVID: Anja Johansen (26) venter sitt første barn med svømmekjæresten Lavrans Solli (21).  Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
GRAVID: Anja Johansen (26) venter sitt første barn med svømmekjæresten Lavrans Solli (21). Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer

(Dagbladet): I går la Anja Johansen (26) ut et bilde på Instagram av tre par ullsokker, et stort, et medium og et bittelite par.

I kommentarfeltet raste det inn med gratulasjoner og spørsmål om dette kunne bety at hun venter barn med kjæresten Lavrans Solli (21).

Til Dagbladet forteller Johansen at det er riktig at hun venter sitt første barn.

- Det stemmer. Vi har bestemt oss for at vi verken vil dele termin, kjønn eller navn. Alle ville en eller annen gang fått vite at jeg var gravid, men vi ønsker ikke at de som ikke står oss nær vet så mye om den generelle informasjonen om barnet vårt, forteller Johansen til Dagbladet og legger til:

- Lavrans og jeg gleder oss veldig. Dette er jo et lite mirakel. Det er ingen menneskerett å kunne få barn, så vi er veldig takknemlige.

Hun forteller at det blir stas å kunne ta med den lille når kjæresten skal konkurrere i svømming:

- Lavrans vil fremdeles prioritere svømmingen slik han har gjort hele veien, og det blir bare kjempestas å stille med et nytt familiemedlem på svømmetribunen i tiden som kommer.

Det var i mars i år at Johansen bekreftet at hun var blitt sammen med den norske toppsvømmeren Lavrans Solli (21).

Hun var før det kjæresten til Alexander Dale Oen (26), som døde av hjertestans 1. mai i fjor.

KJÆRESTER: Svømmer Lavrans Solli og Anja Johansen bekreftet at de to var blitt et par i mars i år. Foto: Scanpix
KJÆRESTER: Svømmer Lavrans Solli og Anja Johansen bekreftet at de to var blitt et par i mars i år. Foto: Scanpix Vis mer