Brad Pitt og Angelina Jolie:

Anklager eksmannen for vold - igjen

Den bitre skilsmissestriden mellom Angelina Jolie og Brad Pitt fortsetter.

STERKE ANKLAGER: Angelina Jolie og Brad Pitts skilsmissestrid fortsetter. Nå anklager nemlig Jolie eksmannen for vold igjen. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
STERKE ANKLAGER: Angelina Jolie og Brad Pitts skilsmissestrid fortsetter. Nå anklager nemlig Jolie eksmannen for vold igjen. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da filmen «Mr. & Mrs. Smith» kom ut i 2004 kastet fans raskt sin elsk på skuespillerne Angelina Jolie (45) og Brad Pitt (57), til tross for at sistnevnte allerede var i et forhold med Jennifer Aniston (52). I tida etter ble de et av Hollywoods mest populære par, og de fikk hele seks barn sammen.

I 2016 gikk det hele imidlertid rett vest. Jolie søkte om skilsmisse fra ektemannen.

Samme året ble skuespilleren anklaget for barnemishandling, etter en hendelse ombord på et privatfly. Saken ble seinere henlagt, og «Fight Club»-stjerna ble renvasket av FBI.

I 2019 ble parets skilsmisse omsider fullbyrdet, men skuespillerne er per dags dato fremdeles uenige om hvem som skal ha ansvaret for de seks barna Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) og tvillingene Knox og Vivienne (12).

Nå har imidlertid anklagene om vold blusset opp igjen, og Jolie hevder nå hun har bevis.

Vold

Det kommer fram i rettsdokumenter levert inn 12. mars av skuespilleren, som altså mener eksmannen har vært voldelig i parets felles hjem.

I dokumentene, som blant andre The Blast, Entertainment Tonight og Us Weekly har fått innsyn i, gjør 45-åringen det tydelig at hun er forberedt på å vise fram «bevis og autoritet» mot Pitt angående påstanden om vold i hjemmet under den kommende skilsmisserettssaken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer