Durek Verrett:

Anklager ekspert for rasisme

Durek Verrett føler seg feilsitert i norsk presse.

SVARER: I en direktesendt video på Instagram, utdyper Durek Verrett hva han mente da han sa at «kvinner får visse avtrykk på innsida av vagina, dersom de har for mange sexpartnere». Video: Instagram/shamandurek Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Kvinner får visse avtrykk på innsida av vagina dersom de har for mange sexpartnere. Det må de få renset ut, og jeg tilbyr øvelser for det.

Ovennevnte påstand kom Durek Verrett med i et intervju med det irske nettsteder Xposé nylig, og det ble raskt plukket opp av norsk presse. Det var flere som reagerte på påstanden, som både sexolog Espen Esther Pirelli Benestad og kjendislege Wasim Zahid slaktet.

Medisinsk ble påstandene kraftig avvist, og han ble i tillegg utfordret på det Zahid omtalte som et «middelaldrende kvinnesyn».

Den selvutnevnte sjamanen har imidlertid holdt tett om kritikken - helt fram til nå. Natt til torsdag holdt han en halvtimes lang direktesending på Instagram, der han hudflettet norsk presse for både det ene og det andre.

Raser mot ekspert

I sendingen adresserer han blant annet avtrykk-oppslagene. Han mener seg feilsitert, samtidig som han også går hardt ut mot kritikerne.

Hele Durek Verretts tordentale kan du lese i faktaboksen nede i artikkelen.

- Mange kvinner går etter meg i Norge, og sier at jeg er mot kvinner. I tillegg har vi denne legen på Youtube, som sier at jeg sier at vaginaen får arr, sier han, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer