Anna Nyström:

Anna er Sveriges største influenser. «Ingen» vet hvem hun er

Den «myteomspunne», svenske 27-åringen er blant dem som tjener mest på Instagram - i verden.

I VERDENSTOPPEN: Svenske Anna Nyström er i verdenstoppen hva gjelder inntekt per sponsede Instagram-innlegg. Akkurat det deler hun relativt sjelden med sine millioner av følgere. Skjermdump: Instagram
I VERDENSTOPPEN: Svenske Anna Nyström er i verdenstoppen hva gjelder inntekt per sponsede Instagram-innlegg. Akkurat det deler hun relativt sjelden med sine millioner av følgere. Skjermdump: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sosiale medier har med åra utviklet seg til å gi mulighet for å være en solid inntektskilde. Verdensstjerner som Justin Bieber (25), Ariana Grande (26) og Kylie Jenner (21), har millionvis av følgere på bildedelingstjenesten Instagram, og kan med ett enkelt bilde tjene millioner av kroner.

Man trenger heller ikke å lete lenge for å finne eksempler på folk som har gjort sosiale medier til et levebrød - uten å på forhånd ha et kjent ansikt. Bloggere som Sophie Elise Isachsen (24), Caroline Berg Eriksen (32) og svenske Bianca Ingrosso (24) har alle millioninntekter som følge av sin virksomhet på sosiale medier, og har med det også blitt sentral del av landenes kjendiselite.

Én person knuser likevel de aller fleste av sine influenser-kollegaer hva gjelder både følgere og inntekt. Det er den myteomspunne svenske 27-åringen Anna Nyström.

I verdenstoppen

Mens populære Bianca Ingrosso har 1 million følgere på Instagram, har 27-årige Anna Nyström nesten åtte millioner. Det gjør, ifølge Expressen, Nyström til Sveriges desidert største Instagram-profil.

Og det stopper ikke der. Hun er også blant dem som tjener aller mest på sin Instgramprofil - i verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer