Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Anna Rasmussen (20) røper kjønnet på sitt tredje barn

Delte gladnyheten på bloggen.

I midten av mars kunne den norske kjendisbloggeren Anna Rasmussen (20) avsløre at hun var gravid med sitt tredje barn, og at hun og kjæresten Jan Lossius (23) skal bli foreldre sammen for første gang.

De siste tre månedene har den vordende trebarnsmoren hintet om kjønnet på den lille i magen på bloggen sin gjentatte ganger.

Torsdag denne uka røpet hun endelig at barna Michelle (5) og William (1) skal få en lillebror.

Lagde video Nyheten slapp Anna Rasmussen i en søt videosnutt i et innlegg på den populære bloggen sin.

«Endelig røper vi enda en liten hemmelighet med dere. Vi er i lykkerus og gleder oss veldig til å møte vår nye lille kjærlighetsbaby. Kjønnet på den lille i magen har vært det store spørsmålet i flere uker, og nå får dere endelig vite hvem den lille babyen vår er. En elsket liten baby, er det allerede!» skriver Rasmussen i blogginnlegget.

I videosnutten kan man se bloggerens to barn leke på en gressplen med både rosa og blå ballonger, før også Anna og kjæresten dukker opp. Da blir det til slutt klart at det er en gutt som skal komme til verden den 1. oktober - ifølge termindatoen.

- Vi er i lykkerus Til Seoghør.no sier Anna Rasmussen at både hun og resten av familien gleder seg stort til å få en liten gutt til:

- Vi er alle i lykkerus over vår nye lille prins. Nå har jeg vært så heldig å få en av hver tidligere. Vi er veldig glad for at vi skal bli en liten gutt til, da blir Michelle værende den eneste prinsessen vår en stund til, forteller hun.

- Når du sier «en stund til», betyr det at det kan bli flere barn på deg og Jan i framtida?

Det er ikke utenkelig at vi skal ha flere barn, men de neste åra blir det ikke noen flere, legger Anna Rasmussen til overfor Seoghør.no.

Føler seg takknemlig Den populære bloggeren valgte å røpe kjønnet på sitt tredje barn tre dager etter at hun fylte 20 år. Mandag markerte kjæresten Jan Lossius den store dagen ved å dele et romantisk gjesteinnlegg på bloggen hennes.

- Jan leste innlegget høyt for meg rett før det ble lagt ut på bloggen. Jeg satt selvsagt tårevåt i sofaen før leggetid, veldig rørt og takknemlig for den flotte mannen jeg har fått, sa Rasmussen til Seoghør.no onsdag.

Det var ved juletider det ble kjent at «Bloggerne»-profilen hadde blitt kjæreste med Jan, som hun har hatt et vennskap med i flere år.

Tidligere i år fortalte Anna til Seoghør.no at hun finner god støtte i kjæresten, og at hun er takknemlig for å få god hjelp fra ham med barna Michelle og William.

- Det er veldig, veldig godt å dele ansvaret med noen andre. Både fra Michelle ble født og fra William ble født, så har jeg liksom hatt ansvaret alene for begge to. Og når det da kommer en annen og kan ta bleiene og våkne på natta ... det virker veldig avslappende, innrømmet Rasmussen i et intervju med Seoghør.no i mars.

Saken ble først publisert på Seher.no Les her

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling