«Mamma til Michelle»:

Anna Rasmussen fraktet til sykehus i ambulanse

- Jeg er sliten, men har det bra.

HAVNET PÅ SYKEHUS: På søndag ble det kjent at blogger Anna Rasmussen var innlagt på sykehus. Her sammen med forloveden, Jan Lossius. Foto: Espen Solli / TV 2
HAVNET PÅ SYKEHUS: På søndag ble det kjent at blogger Anna Rasmussen var innlagt på sykehus. Her sammen med forloveden, Jan Lossius. Foto: Espen Solli / TV 2Vis mer

Søndag ettermiddag ble det kjent at blogger, Anna Rasmussen (20), hadde blitt fraktet til sykehus i ambulanse. Det var hennes forlovede, Jan Lossius (23), som skrev dette i et innlegg på bloggen hennes.

«Det hele ser heldigvis ut til å ha gått veldig bra, og at det legene fryktet ikke har vært tilfellet», skrev han på bloggen.

Ifølge bloggeren skal det ha vært symptomer som tydet på hjerneslag som gjorde at Rasmussen ble hastet til sykehuset.

Videre skriver forloveden hennes at han ønsker at 20-åringen skal få forklare seg om hendelsen selv, men at han ønsket å informere om at det etter forholdene gikk bra med henne og at hun vil komme til å bli helt frisk.

Kommet hjem igjen

Nå ser det imidlertid ut til at toppbloggeren er på bedringens vei, og hun har i et nytt innlegg skrevet at hun er hjemme igjen.

«Akkurat nå er jeg kommet meg hjem igjen, og har det med andre ord helt greit. Jeg merker jeg er sliten og trøtt etter gårsdagen, og litt satt ut egentlig. Likevel kjenner jeg at jeg bare har lyst til å fortsette på forlovelses-skyen min en god stund til», skriver hun i innlegget.

Dagbladet har forsøkt å nå Anna Rasmussen og Jan Lossius for kommentar, foreløpig uten hell.

Forlovet seg

Forrige uke var det imidlertid lykkerus på bloggen da Rasmussen avslørte at hun hadde forlovet seg med kjæresten.

- Jeg er i lykkerus, skrev bloggeren.

Hun forklarte på at følelsen ennå ikke har sunket inn, og røpet at det kommende året vil bli brukt på å planlegge det kommende bryllupet mellom de to.

Paret har ett barn sammen, og Rasmussen har to barn fra tidligere forhold. I fjor flyttet familien til Søgne på Sørlandet, der de bor nå.

- Jeg gleder meg til å stolt vise fram ringen og flere bilder fra i går kveld, men akkurat nå skal jeg bruke noen timer på å la det hele gå litt opp for meg og nyte de første timene sammen med min kjære forlovede, skrev toppbloggeren.