«Mamma til Michelle»:

Anna Rasmussen har forlovet seg

Nå skal bloggparet gifte seg. 

FORLOVET: Lykken smiler for det unge paret om dagen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
FORLOVET: Lykken smiler for det unge paret om dagen. Foto: Jacques Hvistendahl / DagbladetVis mer

Anna Rasmussen (20) har lenge vært en av Norges største bloggere, og er for tida aktuell i tv-serien «Bloggerne» på TV 2 Livsstil. Nå avslører 20-åringen at hun har forlovet seg med kjæresten Jan Lossius (23).

- Jeg er i lykkerus, skriver bloggeren.

Hun forklarer på bloggen at følelsen ennå ikke har sunket inn, og at det hele skjedde i går. Hun røper også at det kommende året vil bli brukt på å planlegge det kommende bryllupet mellom de to.

Paret har et barn sammen, og Rasmussen har to barn fra tidligere forhold. I fjor flyttet familien til Søgne på Sørlandet, der de bor nå.

- Jeg gleder meg til å stolt vise fram ringen og flere bilder fra i går kveld, men akkurat nå skal jeg bruke noen timer på å la det hele gå litt opp for meg og nyte de første timene sammen med min kjære forlovede, skriver toppbloggeren.

Rasmussen har i skrivende stund Norges mest leste blogg, med nærmere 50 000 unike brukere innom på daglig basis.

20-åringen har også lagt ut flere bilder fra gårsdagens forlovelse.

Det var ved juletider i 2015 det ble kjent at «Bloggerne»-profilen hadde blitt kjæreste med Lossius, som hun har hatt et vennskap med i flere år.

I fjor fortalte Rasmussen til Seoghør.no at hun finner god støtte i kjæresten, og at hun er takknemlig for å få god hjelp fra ham med barna Michelle og William.

- Det er veldig, veldig godt å dele ansvaret med noen andre. Både fra Michelle ble født og fra William ble født, så har jeg liksom hatt ansvaret alene for begge to. Og når det da kommer en annen og kan ta bleiene og våkne på natta ... det virker veldig avslappende, innrømmet Rasmussen.

Seoghør.no har forsøkt å få kontakt med Anna Rasmussen og Jan Lossius, foreløpig uten hell.