Prinsesse Birgitta av Sverige:

Annonserte prinsesse Birgittas død: - Hvor dum går det an å bli?

Alvorlig forvekslingstabbe.

FORBANNA: Prinsesse Birgitta (79) er ikke fornøyd med det spanske mediehuset Vocentos nyhetstabbe, som gir uttrykk for at hun er gått bort. Foto: Ola Axman / NTB Scanpix
FORBANNA: Prinsesse Birgitta (79) er ikke fornøyd med det spanske mediehuset Vocentos nyhetstabbe, som gir uttrykk for at hun er gått bort. Foto: Ola Axman / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det var i går ettermiddag at det spanske mediehuset Vocento annonserte følgende på nettstedene El Diario Vasco og El Comercio: «Prinsesse Birgitta har tatt sitt eget liv».

Den dystre overskriften var beriket med et bilde av svenskekongens storesøster, prinsesse Birgitta (79) - som lever i beste velgående.

Det feilaktige dødsbudskapet hadde gått 79-åringen, som er bosatt på Mallorca, hus forbi før den svenske avisa Expressen ringte.

- Fy skam

- Jeg har ikke hørt noe. Folk har kanskje forstått at det ikke stemmer, forteller hun til avisa, som lurer på om noen av hennes nærmeste rakk å bli engstelige.

Ifølge Expressen har Vocento forvekslet det svenske kongemedlemmet med en annen prinsesse med samme navn, fra Tyskland, som den kulørte delen av tysk presse har erklært død. Uten at dette er bekreftet ...

Hva gjelder svenskenes prinsesse Birgitta, er hun langt fra imponert over Vocentos sakstabbe.

- De må gå an å sjekke ting litt bedre før man skriver sånne greier. Det må jeg helt ærlig si. Herregud, hvor dum går det an å bli? Fy skam, tordner hun overfor Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer