Dronning Camilla:

Antrekk overrasker

Dronninga av England med rørende jakkevalg.

KONGE OG DRONNING: Kong Charles og hans kone dronning Camilla. Foto: Chris Jackson/POOL/AFP/NTB
KONGE OG DRONNING: Kong Charles og hans kone dronning Camilla. Foto: Chris Jackson/POOL/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Dronning Camilla (75) og kong Charles (74), sammen med prinsesse Kate (40) og prins William (40) deltok på mottakelsen for diplomatkorpset på Buckingham Palace tirsdag kveld.

Dronninga var iført et marineblått skjørt, men det var imidlertid ikke det eneste elegante plagget dronninga var kledd i.

Avisa Express, gjengitt av Billed Bladet, har lagt merke til at dronning Camilla også var iført en ekstravagant jakke med fine broderier for å skjerme seg mot desemberkulden - en jakke som dronninga har lånt av kong Charles.

JAKKEFIN: Dronninga hadde lånt kong Charles jakke for anledningen. Foto: NTB
JAKKEFIN: Dronninga hadde lånt kong Charles jakke for anledningen. Foto: NTB Vis mer

Gjenbruksdronninga

Jakken skal visstnok være en gave til kongen fra den saudiarabiske designeren Yahya Al Bishri. Det er en tradisjonell ulljakke, kalt en «farwa».

UTRADISJONELL: Kong Charles III skaper nok en gang overskrifter, denne gangen etter sitt møte med Strobritannias statsminister Liz Truss. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Dette er andre gang dronning Camilla har på seg kongens jakke - ved dronning Elizabeths platinumjubileum i sommer, var hun også iført den flotte jakken.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer