<strong>ÅPENHJERTIG:</strong> Cara Delevingne delte nylig intime detaljer i et intervju med drag queen RuPaul. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: Cara Delevingne delte nylig intime detaljer i et intervju med drag queen RuPaul. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Cara Delevingne:

Åpen om eget sexliv: - Jeg er veldig underdanig med menn

Hollywood-stjerna avslører at hun oppfører seg ulikt i romanser med menn og kvinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For fire år siden sto supermodellen Cara Delevingne (26) fram som bifil, da hun i et intervju med Vogue bekreftet at hun var i et forhold med den ti år eldre Grammy-vinnende artisten Annie Clark (36), også kjent under artistnavnet St. Vincent.

- Jeg er forelsket i kjæresten min. Og det er et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min, sa hun.

Videre avslørte den britiske skjønnheten at hun lenge var forvirret over sin egen seksualitet, og at dette var noe av grunnen til at hun lenge hadde slitt med både angst og depresjoner i oppveksten.

- Det tok meg lang tid å akseptere, men da jeg forelsket meg i ei jente som 20-åring, innså jeg at jeg måtte akseptere det, forklarte hun overfor magasinet.

Ikke lenge etter modellens utsagn, tok forholdet slutt. I et intervju med The Telegraph fortalte Clarke etter bruddet at hun alltid kom til å elske ekskjæresten, men det skulle altså ikke bli de to. Siden den gang har Delevingne blitt koblet til flere profilerte kjendiskvinner, uten at noen av forholdene er blitt bekreftet.

Nylig åpnet imidlertid 26-åringen opp om forhold og sitt eget sexliv.

- Underdanig med menn

Det var da hun gjestet drag queen og tv-personlighet RuPaul (58) sin podkast, «What’s the Tee?», at hun lettet på sløret.

- Jeg er veldig flink til å gi kjærlighet, men ikke til å motta. Og jeg er på en måte slik i senga også. Jeg synes det kan være vanskelig å motta nytelse eller kjærlighet, men jeg liker å gi det, delte Delevingne, ifølge E! Online.

«Suicide Squad»-stjerna avslørte også at hun mistet jomfrudommen da hun var 18 år gammel, og at hun liker når partnerne hennes er litt sjenerte. Men det kommer an på hvilket kjønn hun er sammen med.

- Jeg synes maktforholdet når man sjekker opp noen er veldig interessant. Det er ulikt med kvinner og menn. Jeg er alltid veldig underdanig med menn. Alltid. Men med kvinner er det motsatt. Det er veldig rart, forklarte hun i podkasten.

Videre fleipet skuespilleren med at den beste gaven hun kan gi en partner er en orgasme, før hun innrømmet at hun setter mer pris på sex enn på å feste.

- Jeg vil heller ha sex enn å gå ut på byen. Og jeg sitter gjerne hjemme og spiller spill med venner.

Saken fortsetter nedenfor.

TWERK IT: Modellene storkoste seg backstage før årets Victoria's Secret-visning. Det er den britiske modellen Cara Delevingne som her har filmet sine kollegers rumperisting. Video: Instagram / caradelevingne Vis mer Vis mer

Åpen om eget sexliv

Dette er ikke første gang modellen har åpnet opp om sexlivet sitt. Da hun i 2016 var aktuell med filmen «Suicide Squad», ble hun intervjuet av Love Magazine, der flere pikante detaljer ble delt.

Blant annet svarte hun ærlig på spørsmål om hva som var det rareste stedet hun hadde hatt sex.

- Jeg har hatt sex på fly mange ganger, men jeg blir alltid ferska, fortalte hun.

- En gang hadde jeg samleie på en stol på et fly, og da sto det en kar og så på oss. Vi måtte jo fortelle flyvertinnen om hva som skjedde. Vi sa: «Den karen ser på oss. Kan du be ham om å stoppe?».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer