Tinashe Williamson

Åpen om sitt «uvanlige» forhold til eksen

- Heldig som får gjøre dette sammen med to fantastiske menn.

GIFT: Tinashe og Odd-Magnus Williamson giftet seg for fire år siden. I fjor ble de foreldre sammen for første gang, men de var en familie lenge før det. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GIFT: Tinashe og Odd-Magnus Williamson giftet seg for fire år siden. I fjor ble de foreldre sammen for første gang, men de var en familie lenge før det. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er allerede fire år siden skuespillerparet Odd-Magnus Williamson (38) og Tinashe Williamson (34) ble smidd i hymens lenker på Angst Bar i Oslo, og i fjor ble duoen foreldre til ei lita jente sammen, tre år etter bryllupet.

Mens dattera Ziggy er «Odda» sitt første barn og parets første barn sammen, har Tinashe dattera India fra tidligere.

- Vi er foreldrene hennes alle tre. Historien om oss kunne nesten vært oppdiktet, fordi alt er så fint. Det er en solskinnshistorie og viser at det kan gå bra selv om du ikke ender opp med barnefaren. Det trenger ikke bli krise. Faktisk kan det bli veldig mye bedre, har 34-åringen tidligere fortalt i et intervju.

- Ikke så vanlig

Og når hun sier alle tre, sikter hun til eksen Håvard Kvangarsnes, som hun har dattera India med.

Ved flere anledninger har Tinashe hyllet både ektemannen og eksen, og i sosiale medier kommer det tydelig frem at de tre samarbeider svært godt i hverdagen, og at de har et annerledes forhold enn hva mange ekser trolig har.

I podkasten «God Mor» forteller hun nå hvordan de har fått det stødige, og tilsynelatende «uvanlige», familieforholdet til å gå opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer