Tinashe Williamson

Åpen om sitt «uvanlige» forhold til eksen

- Heldig som får gjøre dette sammen med to fantastiske menn.

GIFT: Tinashe og Odd-Magnus Williamson giftet seg for fire år siden. I fjor ble de foreldre sammen for første gang, men de var en familie lenge før det. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GIFT: Tinashe og Odd-Magnus Williamson giftet seg for fire år siden. I fjor ble de foreldre sammen for første gang, men de var en familie lenge før det. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er allerede fire år siden skuespillerparet Odd-Magnus Williamson (38) og Tinashe Williamson (34) ble smidd i hymens lenker på Angst Bar i Oslo, og i fjor ble duoen foreldre til ei lita jente sammen, tre år etter bryllupet.

Mens dattera Ziggy er «Odda» sitt første barn og parets første barn sammen, har Tinashe dattera India fra tidligere.

- Vi er foreldrene hennes alle tre. Historien om oss kunne nesten vært oppdiktet, fordi alt er så fint. Det er en solskinnshistorie og viser at det kan gå bra selv om du ikke ender opp med barnefaren. Det trenger ikke bli krise. Faktisk kan det bli veldig mye bedre, har 34-åringen tidligere fortalt i et intervju.

RESERVEKJÆRESTE: Henrik Thodesen kom sammen med kameraten Odd-Magnus Williamsons kjæreste, Tinashe, da Gucci åpnet butikk i Oslo. Video: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Ikke så vanlig

Og når hun sier alle tre, sikter hun til eksen Håvard Kvangarsnes, som hun har dattera India med.

Ved flere anledninger har Tinashe hyllet både ektemannen og eksen, og i sosiale medier kommer det tydelig frem at de tre samarbeider svært godt i hverdagen, og at de har et annerledes forhold enn hva mange ekser trolig har.

I podkasten «God Mor» forteller hun nå hvordan de har fått det stødige, og tilsynelatende «uvanlige», familieforholdet til å gå opp.

- Det du ser er det du får. Jeg har forstått at det kanskje ikke er så veldig vanlig, men vi har vært veldig opptatt av å være en tett familie, selv om Håvard og jeg ikke er kjæreste lenger. Det har alltid vært veldig viktig for oss begge to, sier hun.

Får æren

Da Odd-Magnus og Tinashe Williamson var på ferie i sommer, var det ingen ringere enn Kvangarsnes som passet både Ziggy og India.

- Jeg tror at det grunnleggende er at Håvard og jeg er veldig, veldig glad i hverandre. Jeg tror at selv om vi ikke hadde hatt barn sammen, så hadde vi vært bestevenner sånn som vi er i dag. Så jeg tror det ligger et vennskap som fundament i bunnen der, som har gjort at vi har beholdt familien vår selv om vi ikke er sammen lenger.

Hun forteller videre at hun snakker med eksen hver eneste dag, og avslører at de, i motsetning til andre, tilbrakte mye tid sammen etter bruddet.

- Det vanskeligste for oss begge to, var da det gikk opp for oss at vi bare skulle ha India femti prosent hver. At vi skulle være familie, det visste vi jo.

- All ære til Håvard. Han er et så stort menneske som lar noen andre ta såpass stor plass i datteras liv uten at det er noe stress. Jeg er veldig heldig som får gjøre dette sammen med to fantastiske menn som gjør det så ukomplisert. Da er det veldig enkelt.

Videre påpeker skuespilleren at det å være en familie selv om man ikke er sammen, er et valg man tar, noe hun synes er svært viktig overfor barna.

Til Dagbladet forteller Williamson at hun har forståelse for at ikke alle kan ha det sånn, og at man ikke skal ha dårlig samvittighet for det.

- Men om noen ser oss og tenker at det kan være mulig å fortsatt være en familie selv om man går fra hverandre, er jeg veldig glad for det.

BRANNMENN: Dag Otto Lauritzen, Kristian Ødegård, Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson trer inn i rollen som «sexy» brannmenn i ukas episode av «På tur med Dag Otto» på TV 2. Vis mer

Familieforøkelse

Og i fjor ble den lille familien, eller «storfamilien» som Tinashe beskriver de som på Instagram, enda litt større - da Ziggy kom til verden. Den glade nyheten delte de nybakte foreldrene selv i sosiale medier.

Tinashe var først ut, med et humoristisk bilde som skulle forestille fødselen. Hun kunne også melde at paret var veldig forelsket. Kort tid senere delte også ektemannen nyheten med følgerne sine.

«Alt bra med datter og mor. Sistnevnte må ha vært pitbull i tidligere liv. Er stum av respekt for kona mi. Takk til alle som har hjulpet oss på Ullevål fra start til slutt», skrev han blant annet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer