Prinsesse Märtha Louise:

Åpen om skammen

Forteller åpenhjertig i ny podkast.

ÅPNER OPP: Prinsesse Märtha Louise forteller åpenhjertig om sin skamfølelse i en episode av den svenske podkasten «Fremgångspodden». Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Prinsesse Märtha Louise forteller åpenhjertig om sin skamfølelse i en episode av den svenske podkasten «Fremgångspodden». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har blitt skrevet mye om prinsesse Märtha Louise (48) opp gjennom tida. 48-åringen har fått oppmerksomhet om alt fra den såkalte engleskolen til sitt forhold med den selverklærte sjamanen Durek Verrett (45), som ble kjent i mai i fjor.

Det er ingen hemmelighet at prinsessa har stukket seg ut som en utradisjonell prinsesse, og hun har ved flere anledninger måtte tåle krass kritikk fra ulike hold. Særlig det siste året har det vært skrevet mye om prinsessa og hennes noe utradisjonelle liv.

Hun mener selv at hun ikke kan noe for det, og at hun aldri har passet inn i rollen hun ble tildelt fra fødselen av. Det forteller hun åpent om som gjest hos Alexander Pärleros i den svenske «Framgångspodden». Podkasten er en av Sveriges mest populære, og får ukentlig besøk av suksessrike mennesker som snakker om sin vei mot toppen.

- Skamfull

Pärleros gjør det klart at dette er en episode han har gledet seg til, før han og prinsessa setter i gang med det rundt en time lange intervjuet. De tar for seg alt fra oppvekst til forholdet til Verrett, og det er en åpen Märtha Louise som svarer på spørsmål fra den nysgjerrige programlederen - attpåtil på «svorsk».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer