Hanneli Mustaparta:

Åpen om spontanaborter: - Helt skrekkslagen

Veien mot å bli mamma skulle bli alt annet enn enkel for den norske modellen.

ÅPEN: Den norske modellen og moteprofilen ble mor for første gang i april. Veien mot å bli gravid har derimot ikke vært enkel, og i podkasten «Fødselspodden» forteller Mustaparta åpenhjertig om de to gangene hun opplevde å spontanabortere. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
ÅPEN: Den norske modellen og moteprofilen ble mor for første gang i april. Veien mot å bli gravid har derimot ikke vært enkel, og i podkasten «Fødselspodden» forteller Mustaparta åpenhjertig om de to gangene hun opplevde å spontanabortere. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

10. april kom den gledelige nyheten om at den norske modellen og moteprofilen Hanneli Mustaparta (36) hadde blitt mamma for første gang, til en liten gutt.

Familieforøkelsen delte Mustaparta i et innlegg på Instagram, der hun også avslørte sønnens navn, Ferdinand Mustaparta Skaug.

Nyheten om at moteprofilen var gravid kom bare et drøyt halvår etter det ble kjent at hun hadde forlovet seg med kjæresten, Stian Fintland Skaug.

Tøff opplevelse

Veien mot å bli gravid skulle derimot ikke vise seg å bli enkel. De siste åra har spesielt podkaster blitt en arena for å åpne seg og snakke om vanskelige temaer, og da Mustaparta gjestet podkasten «Fødselspodden» forrige uke, valgte hun å fortelle åpenhjertig om sine vonde opplevelser rundt det å bli gravid.

I podkasten avslører 36-åringen at hun var gjennom to tøffe spontanaborter før hun ble gravid med sønnen, Ferdinand.

Den første spontanaborten opplevde paret da Mustaparta gikk gravid for første gang. Spontanaborten beskriver hun som «veldig trist», og det er tydelig at det gikk hardt inn på modellen, som er tydelig preget i podkasten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer