Prinsesse Eugenie:

Åpen om sykdommen: - Sjokk­beskjeden knuste meg

Prinsesse Eugenie har gitt sitt første intervju som gift.

ÅPNER OPP: Prinsesse Eugenie (t.v.) forteller om da hun fikk beskjeden om at hun måtte opereres på grunn av sykdommen som preget livet hennes. Her sammen med sin far prins Andrew og søster prinsesse Beatrice. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Prinsesse Eugenie (t.v.) forteller om da hun fikk beskjeden om at hun måtte opereres på grunn av sykdommen som preget livet hennes. Her sammen med sin far prins Andrew og søster prinsesse Beatrice. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er drøye to måneder siden prinsesse Eugenie (28) giftet seg foran hele verden i Windsor. Den britiske prinsessa, datter av prins Andrew (58) og Sarah Ferguson (59), fikk sin Jack Brooksbank (33) i en romantisk seremoni i samme kapell som prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) giftet seg i tidligere samme år.

Verdens øyne var rettet mot den vakre bruden, og som seg hør og bør var det stor spenning rundt brudens kjolevalg, som var designet av Peter Pilotto og Christopher De Vos.

CNN skrev blant annet at Eugenies kjolevalg var oppsiktsvekkende av flere grunner. Brudekjolens utskjæring viste nemlig fram et langt operasjonsarr på prinsessas rygg.

Ville være normal

Når hun nå har gitt sitt første intervju siden bryllupet, er kjolevalget et naturlig tema. For selv om prinsessa har vært svært åpen om tilstanden skoliose (skjevheter i ryggsøylen, journ.anm.), har det langt ifra vært en dans på roser å leve med den.

Det er den britiske avisa Telegraph som har intervjuet den nygifte prinsessa, og 28-åringen forteller åpenhjertig om hvordan hun ble påvirket av tilstanden, både fysisk og psykisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer