Pernille Juvodden:

Åpen om sykdommene:
- Rent smertehelvete

Den høygravide influenseren ønsker å sette lys på kvinnesykdommer.

SMERTEHELVETE: Influenser Pernille Juvodden delte forrige uke et lengre Instagram-innlegg om sykdommen borreliose. Det kom også fram at hun har endometriose og lavt stoffskifte. Overfor Dagbladet utdyper hun hvordan det er å leve med sykdommene. Foto: Privat
SMERTEHELVETE: Influenser Pernille Juvodden delte forrige uke et lengre Instagram-innlegg om sykdommen borreliose. Det kom også fram at hun har endometriose og lavt stoffskifte. Overfor Dagbladet utdyper hun hvordan det er å leve med sykdommene. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I disse dager venter influenser Pernille Juvodden (24) og tidligere fotballspiller John Carew (41) spent på å ønske sitt første barn sammen velkommen til verden. Gravidnyheten delte paret i oktober i fjor, og samme måned ble det kjent at det er ei lita jente de skal bli foreldre til.

Veien til der Juvodden befinner seg i dag har imidlertid ikke bare vært enkel. Forrige uke innrømmet Juvodden at hun har hatt borreliose, også kalt Lyme disease, i et ærlig, ufiltrert innlegg på Instagram.

«Kroppen min har bekjempet alvorlig borreliose (Lyme disease), en tilstand hvor jeg trodde livet var over og døden prikket meg på skuldra flere ganger enn jeg vil innrømme. Hvor jeg måtte kjempe en kamp hver eneste dag i flere år for å komme meg på beina. Kjempe for å klare å dusje selv, gå, prate, spise mat og noe så enkelt som se lys og høre lyd igjen. Ting man tar som en selvfølge ellers i livet», skrev hun.

Det kom også fram at Juvodden har endometriose og lavt stoffskifte.

Rent smertehelvete

Overfor Dagbladet forklarer influenseren at hun har slitt med borreliose så lenge hun kan huske, men at hun ble dårligere jo eldre hun ble. Det var først da hun gikk på ungdomsskolen at hun skjønte at noe var galt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer