Åpen om ukjent familie-drama

Hun vurderte å trekke seg fra musikalen «Matilda». Nå åpner Haddy Njie (43), skuespiller og gift med Ap-politiker Trond Giske, opp om kaoset på hjemmebane de siste månedene. - Når alvorlige ting skjer, går jeg rett i kampmodus.

NÅ SNAKKER HUN: Haddy Njie er aktuell i Roald Dahl-musikalen «Matilda» på Folketeateret. Det publikum ikke vet noe om, er all dramatikken Haddy har vært gjennom på hjemmebane. Nå deler hun alt med Dagbladets lesere. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NÅ SNAKKER HUN: Haddy Njie er aktuell i Roald Dahl-musikalen «Matilda» på Folketeateret. Det publikum ikke vet noe om, er all dramatikken Haddy har vært gjennom på hjemmebane. Nå deler hun alt med Dagbladets lesere. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer