<strong><p>- HAR PRØVD:</strong> Courteney Cox forteller at det ikke alltid har vært like lett å bli eldre. Hun sier at hun har gjort ting hun angrer på, men at hun nå har lært leksa si. Foto:&nbsp;&nbsp;Reimschuessel / Splash News</p>

- HAR PRØVD: Courteney Cox forteller at det ikke alltid har vært like lett å bli eldre. Hun sier at hun har gjort ting hun angrer på, men at hun nå har lært leksa si. Foto:  Reimschuessel / Splash News

Vis mer

Åpenhjertig Cox: - Det er ikke lett å bli gammel

Courteney Cox sier hun har lært leksa si. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Skuespiller Courteney Cox (52), som for mange er kjent fra tv-seriene «Friends» og «Cougar Town», har levd store deler av livet sitt i rampelyset.

For noen uker siden fikk hun imidlertid prøve seg på noe nytt. Stjerna har vært ute på tur med villmarkskongen Bear Grylls, britenes svar på Lars Monsen.

Serien er inne i sin tredje sesong, og hver episode viser en kjendis i villmarken. Grylls har tidligere tatt med stjerner som Zac Efron, Kate Winslet og Channing Tatum ut i naturen.

- Ikke lett

I et nytt klipp fra Cox-episoden snakker hun om hvordan hun har opplevd det å være kvinne i underholdningsbransjen. Det har resultert i valg hun angrer på i dag.

@nbcrunningwild returns TONIGHT with guest #CourteneyCox. Tune in at 10/9c on @nbctv! #RunningWild

Et bilde publisert av Bear Grylls (@beargrylls)

PÅ TUR: Courteney Cox og Bear Grylls skal i en kommende episode av villmarkkongens serie på tur i den irske naturen. Der forteller Cox om hvordan hun har opplevd det å bli eldre.

Det var Daily Mail som først omtalte saken. På tur i den irske villmarken spør Grylls om hvordan 52-åringen opplevde å bli kasta ut i et liv av berømmelse, som følge av «Friends»-suksessen.

En åpenhjertig Cox svarer at det ikke alltid har vært enkelt.

- Jeg har prøvd å forsone meg med at jeg blir eldre, men det er noe jeg ikke klarer, sier hun og fortsetter:

- Det er ikke lett å bli gammelt, men jeg har lært leksa mi, forklarer hun.

52-åringen forteller om ganger hun har sett bilder av seg selv og tenkt at hun ser «grusom» ut. Hun erkjenner også å ha tatt plastiske operasjoner, som «heldigvis» har gått vekk med tida.

Nå lever hun etter andre regler.

- Jeg har et nytt motto nå. «Let it be», forteller hun i ekte «Beatles»-ånd.

Livet i rampelyset

Lite av det Cox har bedrevet de siste 20 åra har holdt seg i den private sfære. Som konsekvens av dette har hun valgt å være åpen om mye av det. Spesielt kjærlighetslivet har hun uttalt seg mye om.

«Friends»-stjerna var i 11 år gift med skuespiller David Arquette. Paret tok ut seperasjon i 2010 og i juni i fjor var skilsmissen endelig og offisiell.

I 2013 gjestet Cox talkshowet til Ellen DeGeneres. Der fortalte hun at de hadde en god tone, selv om forholdet ble slutt for to år siden.

- Han er min aller beste venn. Jeg elsker ham fortsatt, sa Cox i episoden av «The Ellen DeGeneres Show».

Hun understreker at de er et bra team, men at de vokste fra hverandre.

- Jeg anbefaler ikke skilsmisse generelt, men han er min bestevenn og vi har begge vokst og forandret oss, sa skuespilleren da.

Cox har likevel funnet kjærligheten igjen. I 2014 annonserte hun på Twitter at hun hadde forlovet seg med den 12 år yngre musikeren Johnny McDaid.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer