<p>- HAR PRØVD: Courteney Cox forteller at det ikke alltid har vært like lett å bli eldre. Hun sier at hun har gjort ting hun angrer på, men at hun nå har lært leksa si. Foto:&nbsp;&nbsp;Reimschuessel / Splash News</p>

- HAR PRØVD: Courteney Cox forteller at det ikke alltid har vært like lett å bli eldre. Hun sier at hun har gjort ting hun angrer på, men at hun nå har lært leksa si. Foto:  Reimschuessel / Splash News

Vis mer

Åpenhjertig Cox: - Det er ikke lett å bli gammel

Courteney Cox sier hun har lært leksa si. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Skuespiller Courteney Cox (52), som for mange er kjent fra tv-seriene «Friends» og «Cougar Town», har levd store deler av livet sitt i rampelyset.

For noen uker siden fikk hun imidlertid prøve seg på noe nytt. Stjerna har vært ute på tur med villmarkskongen Bear Grylls, britenes svar på Lars Monsen.

Serien er inne i sin tredje sesong, og hver episode viser en kjendis i villmarken. Grylls har tidligere tatt med stjerner som Zac Efron, Kate Winslet og Channing Tatum ut i naturen.

- Ikke lett

I et nytt klipp fra Cox-episoden snakker hun om hvordan hun har opplevd det å være kvinne i underholdningsbransjen. Det har resultert i valg hun angrer på i dag.

@nbcrunningwild returns TONIGHT with guest #CourteneyCox. Tune in at 10/9c on @nbctv! #RunningWild

Et bilde publisert av Bear Grylls (@beargrylls)

PÅ TUR: Courteney Cox og Bear Grylls skal i en kommende episode av villmarkkongens serie på tur i den irske naturen. Der forteller Cox om hvordan hun har opplevd det å bli eldre.

Det var Daily Mail som først omtalte saken. På tur i den irske villmarken spør Grylls om hvordan 52-åringen opplevde å bli kasta ut i et liv av berømmelse, som følge av «Friends»-suksessen.

En åpenhjertig Cox svarer at det ikke alltid har vært enkelt.

- Jeg har prøvd å forsone meg med at jeg blir eldre, men det er noe jeg ikke klarer, sier hun og fortsetter:

- Det er ikke lett å bli gammelt, men jeg har lært leksa mi, forklarer hun.

52-åringen forteller om ganger hun har sett bilder av seg selv og tenkt at hun ser «grusom» ut. Hun erkjenner også å ha tatt plastiske operasjoner, som «heldigvis» har gått vekk med tida.

Nå lever hun etter andre regler.

- Jeg har et nytt motto nå. «Let it be», forteller hun i ekte «Beatles»-ånd.

Livet i rampelyset

Lite av det Cox har bedrevet de siste 20 åra har holdt seg i den private sfære. Som konsekvens av dette har hun valgt å være åpen om mye av det. Spesielt kjærlighetslivet har hun uttalt seg mye om.

«Friends»-stjerna var i 11 år gift med skuespiller David Arquette. Paret tok ut seperasjon i 2010 og i juni i fjor var skilsmissen endelig og offisiell.

I 2013 gjestet Cox talkshowet til Ellen DeGeneres. Der fortalte hun at de hadde en god tone, selv om forholdet ble slutt for to år siden.

- Han er min aller beste venn. Jeg elsker ham fortsatt, sa Cox i episoden av «The Ellen DeGeneres Show».

Hun understreker at de er et bra team, men at de vokste fra hverandre.

- Jeg anbefaler ikke skilsmisse generelt, men han er min bestevenn og vi har begge vokst og forandret oss, sa skuespilleren da.

Cox har likevel funnet kjærligheten igjen. I 2014 annonserte hun på Twitter at hun hadde forlovet seg med den 12 år yngre musikeren Johnny McDaid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer