Robbie Williams:

Åpenhjertig Robbie Williams: - Jeg har en sykdom som ønsker å ta livet mitt

Letter på sløret om mentale helseplager.

KREVENDE: Den britiske artisten Robbie Williams (44) snakker åpenhjertig om mentale helseplager i et nytt intervju. Her er han på scenen i fjor høst. Foto: AP / NTB Scanpix
KREVENDE: Den britiske artisten Robbie Williams (44) snakker åpenhjertig om mentale helseplager i et nytt intervju. Her er han på scenen i fjor høst. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Robbie Williams (44) er en av Storbritannias mestselgende artister gjennom tidene, og har en forrykende karriere å se tilbake på. Engelskmannen er særlig kjent for sitt energiske og usjenerte vesen, og har for lengst gjort elleville liveopptredener til en viktig del av sin merkevare.

Men selv om 44-åringen i offentligheten kan framstå som en jevnt over ubekymret og oppglødd fyr, har han, som alle oss andre, også dårlige perioder.

Den frittalende musikeren har aldri lagt skjul på utfordringer tilknyttet sin egen psykiske helse, noe som seinest var tema i fjor høst, da han valgte å avlyse deler av en turné.

- Inni hodet

I et nytt intervju med den britiske tabloidavisa The Sun letter Williams igjen på sløret om mentale helseproblemer. Denne gang gjør 44-åringen det tydelig at han kjemper mot plagene hver eneste dag.

- Jeg har en sykdom som ønsker å ta livet av meg, og den sitter inni hodet mitt. Jeg er på vakt hele tida. Noen ganger blir jeg overrumplet av det, noen ganger bruker jeg det som et verktøy på scenen, forteller han til avisa.

Williams, som tidligere har fortalt at depresjon ligger i familiens gener, forsikrer at han klarer å leve med anstrengelsene. Samtidig må han trå varsomt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer