Per Sandberg og Bahareh Letnes

Åpner bar i Halden

Samboerparet avslører ny karrierevei.

NYTT PROSJEKT: Per Sandberg og Bahareh Letnes åpner bar i Halden så fort den er klar. Foto: Tor Lindseth
NYTT PROSJEKT: Per Sandberg og Bahareh Letnes åpner bar i Halden så fort den er klar. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den tidligere politikeren Per Sandberg (60) og samboeren Bahareh Letnes (29) har nylig flyttet inn i sin nye bolig i Halden. Og nå kan se ut til at de har framtidsplanene klare i Østfold-byen.

På Facebook skriver nemlig Grand Bar Halden at baren snart vil ha nyåpning, og i samme innlegg har de delt et bilde av Sandberg og Letnes.

Overfor Dagbladet bekrefter paret at det er de som har opprettet Facebook-siden, og åpner baren.

- Dette har vært kjent lenge. Vi pusser opp nå og håper å åpne ganske snart, skriver de i en sms til Dagbladet søndag kveld.

Det var i begynnelsen av november at det ble kjent at paret hadde kjøpt seg hus i Halden. Dette er den første boligen paret har kjøpt sammen.

Vil bli fostermor

At det har skjedd mye i livet til både Letnes og Sandberg de siste årene, er det liten tvil om. De er et av landets kanskje mest omtalte par, og har vært å se i både «Charterfeber» og på «Skal vi danse»-parketten.

Per Sandberg er også aktuell i «Farmen kjendis» i år.

Da Dagbladet møtte dem under finalen av «Skal vi danse» i fjor høst, kunne Letnes avsløre at hun hadde nye drømmer hun ønsker å realisere, blant annet å stifte familie.

«CHARTERFEBER»: Mange gleder seg til å se Per Sandberg og Bahareh Letnes i årets sesong av «Charterfeber» - og her er noe av det første de gjør. Video: Viafree Vis mer

- Jeg har lyst til å bli fostermor. Jeg synes at det å bli fostermor er en enda viktigere jobb i dette samfunnet enn å føde barn selv. For det er så mange barn som trenger et rom, et sted å bo, en mor, sa hun.

29-åringen understreker at hun selv har erfart hvor viktig hennes fosterfamilie har vært. Da hun først kom til Norge, ble hun plassert hos en fosterfamilie i Skogn i Levanger.

- For meg er det en viktig jobb. Så det er min neste drøm, og jeg skal søke om å få bli fostermor neste år.

Til tross for at drømmen nå er å hjelpe et barn som trenger det, har Letnes også lyst på «egne» barn.

I fjor sommer, da det ble kjent at duoen var på husjakt, kunne nemlig Letnes røpe over for Dagbladet at hun og kjæresten ønsker seg barn.

Dette har hun ikke lagt fra seg.

- Først vil jeg bli fostermor, for det er så mange barn som trenger hjelp. Så vil vi ha egne barn sammen senere, fortalte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer