Henrik Elvejord Borg:

Åpner for første gang opp om bruddet med Ulrikke Falch

- Kanskje villdyret som har vært sperret inne, vil ut nå?

NYSINGEL: Det har vanket tilbud om både tre-, fire- og fem-kanter i kjølvannet av «Ex on the Beach»-berømmelsen, sier nysingle Henrik Elvejord Borg, som også innrømmer å ha slitt med sosial angst etter programmet. Foto: Toke Mathias Riskjær / TVNorge
NYSINGEL: Det har vanket tilbud om både tre-, fire- og fem-kanter i kjølvannet av «Ex on the Beach»-berømmelsen, sier nysingle Henrik Elvejord Borg, som også innrømmer å ha slitt med sosial angst etter programmet. Foto: Toke Mathias Riskjær / TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det vanket ganske mange tilbud i etterkant av uttalelsen om at mine to lidenskaper i livet er god litteratur og analsex, hevder «Ex on the Beach»-profil Henrik Elvejord Borg (24).

- Det var sikkert 50-60 stykker som tilbød rumpa si, og det var forslag om både tre-, fire- og femkanter med Knausgård attåt, sier Elvejord Borg og ler inn i røret.

For tida er han på ferie i Thailand sammen med noen av de andre deltakerne fra «Ex on the Beach».

- Jeg har jo sagt noen rare ting på tv, men at så mange folk står klar med rumpa si, på grunn av en sånn uttalelse, det synes jeg er rart. Men jeg har jo hatt kjæreste stort sett hele tida siden, så tilbudene har vært ubenyttet, forteller han, og sikter til forholdet med «Skam»-stjerna Ulrikke Falch (22).

Bruddet

Mange lot seg overraske da Elvejord Borg i september bekreftet forholdet til Falch.

Like overraskende kom også bruddet, da 24-åringen og Falch i slutten av januar fortalte at de har gått hver til sitt, bare ei uke etter at de ble observert tilsynelatende forelsket på den røde løperen under Vixen Influencer Awards.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer