Prinsesse Märtha Louise:

Åpner om Dureks legning

Kjendisstylisten Jan Thomas inviterer til direktesendt podkast på Aker brygge.

GJEST: Prinsesse Märtha Louise er blant gjestene i kveldens livepod. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
GJEST: Prinsesse Märtha Louise er blant gjestene i kveldens livepod. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

AKER BRYGGE (Dagbladet): Juni regnes som den offisielle Pride-måneden over hele verden, hvor det er feiring av kjærlighet og mangfold som står i fokus. Både regnbueflagg og pride-festivaler er faste innslag.

Onsdag kveld inviterer kjendisstylist Jan Thomas (55) til en direktesendt podkast på 3KT ved Aker brygge i Oslo for å snakke om nettopp Pride. I den anledning skal flere kjente fjes som prinsesse Märtha Louise (50), Victor Sotberg (30) og Benjamin Silseth (31) være gjester.

Overfor Dagbladet røper Jan Thomas at han kjente på nervene i forkant av livesendingen, men det gode selskapet skulle vise seg å ha en beroligende effekt.

- Det kan ikke gå feil, for det handler om kjærlighet, og det er tre mennesker som jeg er veldig, veldig glad i. Det er kun det vi skal diskutere - hva kjærlighet betyr for oss, forteller Jan Thomas.

Åpen om legning

I podkasten snakker blant annet kjendisstylisten og prinsessen om den pågående Pride-feiringa, noe som 50-åringen er stort begeistret over.

- Jeg har ett problem med Pride, og det er at det burde vare hele året, ikke bare en måned, forteller prinsessen i livepodkasten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer