Una Healy:

Åpner om «forholdet»

- Ikke som om han var utro.

RYKTER OM FORHOLD: Det var lenge spekulert på om Una Healy var i et forhold med David Haye og Sian Osborne. Foto: Mark Doyle / SplashNews / NTB
RYKTER OM FORHOLD: Det var lenge spekulert på om Una Healy var i et forhold med David Haye og Sian Osborne. Foto: Mark Doyle / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

I begynnelsen av januar i år begynte det å florere rykter som hevdet at den tidligere proffbokseren David Haye (42) og kjæresten Sian Osborne (35) hadde fått enda en kjæreste inn i forholdet, nemlig sangeren Una Healy (41).

Haye har holdt tett om det flere har påstått er et polyamorøst forhold, og har tidligere uttalt at han liker å holde privatlivet sitt nettopp privat.

- Jeg slipper folk litt inn gjennom sosiale medier, men det jeg gjør bak lukkede dører er mellom meg og de involverte jentene, sa 42-åringen i januar.

Ikke seriøst

Nå letter derimot Healy på sløret.

Det er duket for den årlige filmfestivalen i Cannes og det er skapt flere reaksjoner mot skuespilleren Leonardo Dicaprio etter dette. Video: Tiktok. Vis mer

Det gjør hun i podkasten «My therapist ghosted me», skriver Daily Mail. Her hevder sangeren at hun ble «lurt» inn i forholdet.

Healy forteller at hun først møtte proffbokseren på en datingapp, hvor de hadde avtalt å bare være venner. De holdt likevel kontakten, og møttes da hun var i London - Hayes hjemby.

- Han var ærlig om at jeg ikke var den eneste han møtte, og jeg hadde alltid i bakhodet at han traff andre. Han var ærlig, og det var ikke som om han var utro, sier Healy, og legger til at det ikke var et seriøst forhold.

- Jeg visste at han ikke var ektemann-materiale, men det var gøy og jeg koste meg, sier hun videre.

Hedvig Sophie Glestad setter fyr på kjæresteryktene etter at hun publiserte en video der hun kysser treningspartneren sin. Video: Rød Løper, Hedvig Sophie Glestad / Instagram. Vis mer

- Han er åpen

Det var da proffbokseren publiserte et bilde av seg selv, Osborne og Healy spekulasjonene begynte å florere. Det første bildet av de tre ble delt i oktober, og seinere er det delt flere bilder av trioen i sosiale medier.

Ifølge sistnevnte var det derimot ikke slik som det så ut - i hvert fall ikke fra hennes side.

I perioden Healy og Haye møttes, hadde han nemlig også mye kontakt med Osborne, hevder Healy.

Ifølge henne var det også han som ønsket at de to skulle møtes - noe Healy var åpen for, for å avkrefte potensielle rykter om at hun og Haye hadde en affære bak Osbornes rygg.

- Han setter det ikke i bås, han kalte henne aldri kjæresten sin, han er åpen, polyamorøs. Så jeg møtte henne og hun var en veldig søt jente, men det var ingenting der, det var ikke et forhold. Jeg var ikke romantisk med henne - jeg kjenner henne egentlig ikke, forklarer artisten i podkasten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer