«Vanderpump Rules»:

Åpner opp om aborten

Realitystjerna Katie Maloney-Schwartz snakker for første gang ut om den store avgjørelsen hun og partneren måtte ta.

ÅPNER SEG: Katie Maloney-Schwartz forteller om et avgjørende øyeblikk i livet hennes. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB

ÅPNER SEG: Katie Maloney-Schwartz forteller om et avgjørende øyeblikk i livet hennes. Foto: Rob Latour/Shutterstock/NTB

Vis mer
Publisert

Realitystjernene Katie Maloney-Schwartz (34) og Tom Schwartz (39), kjent fra «Vanderpump Rules», åpner seg om et svært avgjørende øyeblikk som skjedde tidlig i forholdet deres.

Under tirsdagens episode av «Vanderpump Rules», snakket det mangeårige paret om deres kommende besøk på en fertilitetsklinikk, det melder blant andre People.

Samtidig avslørte Katie at hun hadde gått gjennom en abort for rundt ti år siden. Da hadde paret bare vært sammen i ett år, hvor de hele tida kjempet for at det ustabile forholdet deres skulle fungere.

NY SERIE: Henrik Borg har flyttet til Sverige, kapret drømmedama og nå får de egen realityserie. Video: Bokehsius production Vis mer

Sårt tema

Da de besøkte klinikken skulle Tom blant annet få resultatene av en spermanalyse, og Katie måtte gjennomgå en ultralyd for ytterligere konsultasjon knyttet til fertilitet.

Besøket førte til at Katie begynte å reflektere over parets tidligere beslutninger i forhold til graviditet.

- Jeg fylte ut nødvendige dokumenter for besøket, og det ene spørsmålet var om du noen gang hadde vært gravid før. Så det kommer definitivt til å komme opp i vår konsultasjon, sier hun i episoden.

Paret har aldri snakket åpent om at de tidligere ventet barn, som da endte med en abort. Selv om det er et sårt tema å snakke om, mener de selv at det var den beste avgjørelsen for dem begge.

OVERRASKES: Jørgine Massa Vasstrand venter sitt fjerde barn, og under pressetreffet i forbindelse med «Funkyfam» sesong 3, får hun seg en skikkelig overraskelse. Video: Rød Løper Vis mer

- Usikker framtid

- Graviditeten skjedde så tidlig i forholdet vårt. Vi kranglet hele tida og var usikre på framtida vår sammen, forteller Katie og Tom åpenhjertig.

Videre avslører Katie at hun egentlig ville få det til å fungere, men var redd for å bli forlatt og måtte oppdra barnet alene.

34-åringen forteller ærlig at barn er noe hun alltid har ønsket seg, og paret er for klare for å få barn når som helst.

Seinere i episoden mottok Katie gode nyheter om at hun hadde gode muligheter for å bli gravid, mens Tom fant ut at spermkvaliteten hans ikke var like god, og ble bedt om å avstå fra å bruke blant annet alkohol.

Selv om paret ikke er blitt gravide ennå, mente likevel legen at de hadde gode sjanser for å bli det i fremtida.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer