Britney Spears:

Åpner opp om Britneys vergemål

- Hun har ønsket å komme seg ut av dette lenge.

BEKYMRET: Fansen er bekymret for Britney Spears, og nå har hashtaggen #FreeBritney spredt seg på TikTok. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I en årrekke har det vært knyttet store spørsmål til Britney Spears' (38) mentale helse. Ordet «skandalestjerne» har i flere år florert i internasjonal presse, på blogger og i sosiale medier.

38-åringen har vært inn og ut av rehabilitering, hatt problemer i ekteskapet og levd et utagerende festliv. Det hele kulminerte da popsensasjonen plukket opp en barbermaskin på en frisørsalong i Los Angeles i 2007, og fjernet alt håret på hodet.

Helt siden de store mediestormene i 2008, der hun blant annet gjennomgikk et svært offentlig «meltdown», har popsensasjonen vært underlagt et rettspålagt «conservatorship», som i Norge kalles vergemål.

I første omgang var vergemålet bare ment å være midlertidig, men løsningen ble etter hvert permanent. Slik har det altså vært siden den gang.

I podkasten «As Not Seen on TV» med Drew Plotkin har Britneys bror, Bryan Spears (43), som sjelden uttaler seg offentlig, åpnet seg opp om søsteras situasjon, ifølge People.

- Hun har vært i dette (vergemålet, journ.anm.) en god stund nå. Det var åpenbart behov for det i begynnelsen. Nå har de gjort noen endringer, og alt vi kan gjøre, er å håpe på det beste, forteller broren i podkasten, og legger til at vergemålet har vært en bra ting for familien fram til nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer