Benjamin Ingrosso:

Åpner opp om den tunge tida

- Tok lengre tid å gå videre enn jeg trodde.

TUNG TID: Den svenske artisten Benjamin Ingrosso åpner opp om den tunge tiden etter bruddet med ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix
TUNG TID: Den svenske artisten Benjamin Ingrosso åpner opp om den tunge tiden etter bruddet med ekskjæresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nesten ett år har gått siden den svenske artisten Benjamin Ingrosso (22) og kjæresten Linnea Widmark gikk hver til sitt.

Det svenske stjerneparet, som begge har figurert i realityprogrammet «Wahlgrens Värld», hadde da - med unntak av en kort pause i forholdet - holdt sammen i seks år.

Også i Norge har artisten gjort seg godt bemerket, både gjennom familiens realityprogram, men også gjennom sin egen artistkarriere. For i overkant av et år siden slapp han blant annet en nyversjon av låta «I'll be fine somehow», som er en duett med norske Julie Bergan (24).

I 2018 opptrådte 22-åringen i Eurovision Song Contest med poplåta «Dance You Off», ble skrevet i etterkant av bruddet mellom ham og Widmark for tre år siden.

- Jeg ville bare glemme henne og gå videre med livet. På en eller annen måte prøvde jeg å unnslippe sorgen og se fremover, fortalte han i et intervju med Allas den gang, gjengitt av Hänt.

Tung tid

At bruddet har preget Ingrosso er ingen hemmelighet. Da han i fjor slapp låta «Costa Rica», gjorde han det tydelig gjennom teksten at savnet etter ekskjæresten var stort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer